В Алма-Аті, Казахстан 60-річна жінка померла від того, що їй на голову впала величезна бурулька. Вона померла на місці ще до приїзду швидкої. Про це повідомили в Департаменті поліції Алмати.

"Карета швидкої допомоги виїхала на місце відразу після дзвінка, що надійшов в 12.26. Через сім хвилин лікарі були на місці події, але, на жаль, констатували смерть жінки до їх приїзду. У неї була відкрита черепно-мозкова травма", – повідомили у швидкої допомоги.

Інцидент стався 20 листопада близько 13:00 в Бостадикському районі міста. Місцева мешканка Наталія Шамузова вийшла з легкового автомобіля і прямувала у своїх справах, величезний шматок льоду звалився на голову жінки і перервав її життя за лічені секунди.

"Я побачив, коли підійшов ближче, що від голови нічого не залишилось у неї", - так прокоментував ситуацію випадковий перехожий.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Постраждалою виявилася місцева мешканка 1958 року народження. Призначена судово-медична експертиза. У поліції повідомили, що подія кваліфікували як нещасний випадок.

Раніше повідомлялося, що харківські поліцейські розслідують загибель 20-річної студентки в одному з ресторанів міста на вулиці Лермонтовській. Сайт Нацполиции в Харківській області повідомляє, що інформацію про трагедію вони отримали 17 листопада, в 23:00.

Прибулі медики повідомили, що дівчина померла через напад астми.

Лікарі намагалися повернути дівчину до життя за допомогою реанімації, проте було вже пізно.

Нагадаємо, бездомна напала на відвідувачів популярного кафе, постраждалих забрали на "швидкій". Шістьох постраждалих госпіталізовано в лікарню.

Як повідомляв Знай. ua, легендарна королева БДСМ померла у власній кімнаті тортур. Причина смерті вас точно здивує.

Знай. ua писав, що мер Херсона озвучив ім'я вбивці Гандзюк. "Спочатку вона сказала це "русня". А потім назвала мені конкретне прізвище".