У вівторок, 20 листопада, в Сафановом Смоленської області Росії в під'їзді знайшли труп 14-річної дівчинки Наталії Хатченкової, що напередодні писала листа президенту Росії Володимиру Путіну.

Про те, що дочка написала президенту, її мати дізналася від завідуючої. Завідуюча підійшла до мами і уточнила ім'я та по батькові її дочки. Після чого повідомила, що дівчинка звернулася до Президента Росії. Спочатку, після розмови з матір'ю, дівчинка заперечувала цей факт, однак потім зізналася: "Мама, я випадково відправила", сказала вона, мабуть, передбачаючи проблеми з керівництвом лікарні.

Дівчинка залишила дві передсмертні записки – одну для поліції . іншу – прощальну для мами і сестри, в якій зізналася, що втомилася від знущань з боку однокласників.

Російське видання Лента розповіло, що призвело дівчинку до суїциду і про страшні похорони.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Повідомляється, що дівчинку цькували в школі. Труїли жорстоко і давно. Називали циклопом, жиряхой, штовхали, провокували конфлікти, і іноді вона відповідала. Незважаючи на те що про цькування вона розповідала тільки старшій сестрі, зрозуміло, що якщо це дійсно відбувалося, то у всіх на виду — в маленькому місті, в маленькому класі, де менше двадцяти осіб. І це точно повинні були бачити вчителя. Офіційні особи версію про цькування намагаються відкидати. Не говорять про неї і в школі.

У розмові з журналістами директор школи навідріз відмовилася говорити хоч щось про дівчинку, нарікала на заборону слідчих і погрожувала поліцією.

Мати одного з однокласників дівчинки розповіла, що буллінг застосовувався і по відношенню до її сина.

"Сина однокласники засуджували за те, що він з Донецька намагалися ображати: "навіщо сюди приперся, вали в свою Україну!" Я часто була у директора в кабінеті. Син себе в образу не давав, і відбувалися бійки. Викликали дітей і іноді батьків, але ті рідко приходили, бо постійно були зайняті", - розповіла жінка.

В соцмережах дівчинки серед численних опитувань, які вона проходила, і звичайних цитат з картинками кшталт "Скажіть чесно, кому я потрібна?" і "У моєму житті прошу нікого не звинувачувати" є пости, які виглядають як крик про допомогу дуже самотньої людини.

З'явилися подробиці похорону дівчинки.

"Труну винесли вони (однокласники, - ред.) стоять, мабуть, вчителька з примушуванні зігнала весь клас, і тільки три дівчинки — дві плакали, а одна видно, що переживала. Інші дівчата стояли так, ніби їм нудно. Хлопчики йшли і іржали", - розповіла очевидиця.

Нагадаємо, дівчинка, яка звернулася до президента, наклала на себе руки.

Як повідомляв Знай.ua, біль, злидні і Путін загнали маленьку росіянку в петлю.

Також Знай.ua писав, відомий музикант наклав на себе руки в Москві.