З США знову прийшли гарячі новини. Так, у місті Браунсвілл (штат Техас) сталася страшна стрілянина біля одного з торгових центрів. В результаті інциденту загинули дві людини, ще двоє отримали важкі травми.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Miami Herald.

Відомо, що постраждалі доставлені до лікарні. Копи встановлюють причини події. У даний момент про затримання підозрюваних інформації немає.

Варто нагадати, що в Одеській області правоохоронцями було затримано злочинця, який убив та зґвалтував дитину. Про це повідомляється в прес-службі поліції. Інцидент стався у ніч на п'ятницю, 23 листопада. У покинутому будинку під Одесою знайшли труп дівчинки 2009 року народження. Як з'ясувалося в результаті розслідування, її вбив і зґвалтував 28-річний чоловік. Також стало відомо, що він квартирував і жив разом з родиною загиблої.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що півсотні людей влаштували масову бійку в одеському суді, поліція заявляє про "гастролерів". Повідомляється, що бійка виникла між сторонами у приміщенні Приморського районного суду. Поліцейським вдалося затримати 49 учасників побоїща. Вони були доставлені до Портофранківського відділення поліції для встановлення обставин події. Правову кваліфікацію їх дій буде встановлено пізніше.

"Анкетні дані усіх доставлених в поліцію встановлено: більшість з них - мешканці інших регіонів України. Зараз правоохоронці встановлюють мету, з якою чоловіки прибули до Одеси", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, черговий Росляков відкрив стрілянину в коледжі: є загиблі, поранених більше десятка.

Як повідомляв Знай.uа у центрі Києва схожий на президента РФ чоловік відкрив вогонь, весь місто стоїть на вухах.

Знай.uа писав, бійня в київському ресторані: власник злетів з котушок і розстріляв відвідувачів, деталі.