Росія представляє собою більшу загрозу для безпеки Великобританії та її союзників, ніж такі терористичні угруповання, як Аль-Каїда і Ісламська держава. Про це заявив новий глава Генерального штабу британської армії Марк Карлтон-Сміт, передає Telegraph.

Крім звичайної військової загрози, Росія постійно намагається підірвати захід у сфері кібербезпеки і в космосі, зазначив генерал.

"Росіяни прагнуть використовувати вразливість і слабкість скрізь, де вони її знаходять", - зазначив Карлтон-Сміт.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Раніше ми писали, що американські військово-морські сили приступили до розробки малопотужних ядерних боєголовок, які будуть розміщені на балістичних ракетах атомних субмарин. Про це повідомляє служба Інституту ВМС США.

Нова боєголовка отримає найменування W76-2. Її потужність складе 6 кілотонн у тротиловому еквіваленті. Це втричі менше порівняно з потужністю атомних бомб, скинутих на японські міста. Новий снаряд створюється на базі термоядерної боєголовки W76 потужністю 100 кілотонн, яка стоїть на атомних підводних човнах класу "Огайо". Як і W76, її нова версія буде встановлена на ракети Trident-2.

Раніше ми писали, що рада безпеки РФ збирається "оновити" політику в галузі ядерного стримування.

Як зазначають місцеві ЗМІ, мова йде про проект з рекомендаціями під редакцією "Основ політики РФ в області ядерного стримування", який включає умови застосування ядерної зброї, а також відповідні дії в разі застосування противником стратегічних видів і неядерного гіперзвукового.

Також раніше ми повідомляли, що російський МЗС повідомляє, що нові штрафи від Сполучених Штатів Америки - це незграбна заява. Підопічні Лаврова заявили, що нові санкції свідчать про підтримку сирійських терористів, а також заважають Сирії "відновлюватися".

Нагадаємо, Лукашенко вирішив долю Донбасу без України і Росії.

Нагадаємо, у Росії закупили лазерні гармати для розгону мітингів.

"Знай.uа" писав, Трамп прийняв найжорстокіший в історії закон про мігрантів.