Росіяни зібралися перевіряти, чи дійсно американські космонавти ступали на Місяць. Тим самим РФ в черговий раз виставила себе на посміховисько на весь світ. Така дурість не подобається навіть самим росіянам, особливо тим, хто має відношення до космосу. Ідея перевірки належить голові Роскосмосу Дмитру Рогозіну.

Російський космонавт Павло Виноградов відповів чиновнику на цю ідею. Він заявив, що доказів про висадки космонавтів США на супутнику Землі вистачає, пише російське видання НСН.

На думку космонавта, той факт, що в 1969 році американці дійсно ступили на місяць, не вимагає ні перевірки, ні доказів. Виноградов попросив Рогозіна послухати переговры космонавтів, які стартували на "Сатурні-2", подивитися телеметричну інформацію з Місяця, знімки китайських станцій.

"Є знімки висадження американців на супутник, стоять модулі. Про що ще можна говорити?", - зазначив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Виноградов додав, що розпорядження голови Роскосмосу Дмитра Рогозіна про перевірку факту висадки американців на Місяці було жартом, і зазначив, що "це його право".

"Доводити, що дурість - це дурість, найбільш невдячна справа", - підкреслив космонавт.

Нагадаємо, глава Роскосмосу Рогозін запропонував перевірити, чи були американці на Місяці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", астрономи опублікували фото дивовижною галактики.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що NASA запустить у космос незвичайний зонд.

Тим часом МКС на межі катастрофи, вийшов з ладу головний комп'ютер, станція розвалюється на очах. У вівторок, 6 листопада, стало відомо, що у російському сегменті Міжнародній космічній станції (МКС) вийшов з ладу один з трьох комп'ютерів управління. Про це повідомляють РосСМИ з посиланням на джерело NASA.

Варто уточнити, що відмова комп'ютера, словами джерела, стався в модулі "Зірка". При цьому повідомляється, що інші комп'ютери, що керують російським сегментом МКС, працюють штатно.

Раніше повідомлялося, що інопланетяни зацікавилися Міжнародною космічною станцією. Спочатку підозрілий об'єкт придивлявся до неї здалеку, а потім підлетів ближче, коли і був помічений. Його зафіксували камери МКС під час трансляції. Переглядаючи її, прибульців помітив тайванський уфолог Скотт Уорінг.

Нагадаємо, що NASA разом з Європейським космічним агентством опублікувало відео про життя членів екіпажу Міжнародної космічної станції, зняте в дозволі 8К. В агентстві повідомили, що якість відео дозволяє детально розглянути те, чим займаються астронавти і які вони проводять експерименти.