В німецькому місті Рот дітлахи більше не зможуть писати листи Санта-Клаусу і вішати їх на новорічну ялинку.

Про це повідомляє Daily mail.

Дивна заборона пов'язана з новими законами про конфіденційність в Європейському союзі. Виявляється, саме міська влада заборонила дітям розвішувати записки з різдвяними побажаннями.

Батьки тисячі дітей в подиві - їхні чади вбиті горем від такої новини. Однак у місцевій мерії чиновники залишаються непохитними. За їхніми словами, заборона була введена для того, щоб уникнути штрафних санкцій.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чиновники роз'яснили, що згідно традиції написання новорічних записок, дитина повинна вказати своє ім'я, вік та адресу, щоб Санта-Клаус знав, куди доставити свої подарунки.

У відповідності з європейськими стандартами захисту даних влади міста повинні отримати спеціальний дозвіл від батьків. Справа в тому, що дорослі люди часто допомагають дітям написати листа Санта-Клаусу. При цьому батьки повинні пояснити дітям, що їх може отримати чужа людина.

Нагадаємо, що українці готуються до Нового року, і хоча до свята ще півтора місяці, магазини вже заповнюються новорічним декором, ялинками і подарунками.

Блискучі поросята-скарбнички, свічки, Санта-Клауси ручної роботи, ялинкові букети ...Що ще шукають українці в якості подарунків рідним і друзям і чому саме зараз вигідно запасатися цими речами пише "Сьогодні".

Звичайну чашку або ялинкову іграшку також можна перетворити в найбажаніший подарунок завдяки упаковці, - каже власниця магазину Тетяна. За її словами, якщо добре поворожити над упаковкою, вона принесе ньому інші радості, ніж сам зміст.

Також портал "Знай.uа" повідомляв топ ідіотських образів на Новий рік.