Напередодні саміту, який повинен остаточно вирішити долю Великобританії і ЄС, прем'єр-міністр країни Тереза Мей звернулася до співвітчизників з проханням підтримати угоду з Brexit.

Цю інформацію повідомили британські ЗМІ.

За словами прем'єра, в день, коли Британія покине лави Європейського союзу, країна відкриє нову главу у розвитку держави. Тому Тереза Мей хоче, щоб він став "моментом оновлення і примирення для всієї країни".

"Це має стати точкою, в якій ми остаточно відмовимося від ярликів "вийти" або "залишитися" і знову об'єднаємося як єдина нація" Тереза Мей

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Також прем'єр-міністр Великобританії зазначила, що готова докласти максимум зусиль, щоб отримати в парламенті підтримку в угоді Brexit.

Нагадаємо, прем'єр Великобританії Тереза Мей в черговий раз жорстко висловилася про Brexit. Так, Мей вважає, що у її стратегії виходу Британії з складу Європейського союзу немає альтернатив. Про це прем'єр-міністр Великобританії заявила у статті для британського видання The Sun.

"На цьому тижні, після тисяч годин переговорів між Великобританією і ЄС, ми досягли важливого моменту для нашої країни", − заявила Тереза Мей.

Міністр додала, що вдалося домовитися про "докладні умови" виходу, а також про "широкі умови" майбутніх відносин.

Також портал писав, що напередодні з'явилася інформація про те, що Великобританія і Іспанія зуміли досягти угоди по Гібралтару, який дозволить провести саміт Євросоюзу щодо виходу Великобританії з ЄС. Про це повідомив прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес. Передає видання Reuters.

Премьер-міністр підкреслив, що Іспанія отримала достатні гарантії, щоб вирішити конфлікт, який тривав понад 300 років. За словами Санчеса, Лондон погодився з вимогою Мадрида, щоб будь-які майбутні рішення щодо Гібралтару узгоджувалися з Іспанією.

Як повідомляв "Знай.uа", у Британії готують відставку Терези Мей, - ЗМІ.

Також "Знай.uа" писав, Мей заборонила британцям навіть думати про референдум, країна лютує, уряд розвалюється на шматки.