У Росії розшукують горе-злодіїв, які можуть бути заражені сибірською виразкою.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Mash.

Зловмисники в селі Нелюбово під Нижнім Новгородом вкрали 36 метрів захисного металевого паркану, який огороджував скотомогильник з сибірською виразкою.

"Поховання з'явилося на цьому місці більше 50 років тому, а ось паркан поставили тільки в минулому році. Але навіщо такому добру пропадати, вирішили хлопці. Тепер їх шукають копи і лікарі - вірус виразки дуже живучий і може бути все ще смертельно небезпечним", - написали у Telegram.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер злодії можуть отримати Премію Дарвіна за те, що померли найбезглуздішим способом.

Сибірська виразка — інфекційна хвороба сільськогосподарських і диких тварин усіх видів, а також людини. У хворих сибіркою шкіра покривається червоними карбункулами, які потім чорніють. Спорова форма виразки може жити поза живим організмом до 250 років, і починає діяти як тільки потрапляє у сприятливі умови.

Раніше повідомлялося, що у середу, 14 листопада, обікрали народного депутата Ярослава Єдакова прямо у торговому центрі. Пропажу особистих речей він виявив лише після прогулянки.

Інцидент стався в Шевченківському районі Києва в торговому центрі "Україна" на площі Перемоги. Народний депутат від фракції "Народний Фронт" разом з дочкою провів в універмазі близько півтори години.

Пропажу речей Єдаков виявив, коли сів у машину близько 17:00. У нардепа з сумки зникло портмоне. Грабіжник витягнув документи, банківські картки. Про суму готівки не повідомляється.

Крім того, серед документів, які зникли, були водійські права, депутатське посвідчення і техпаспорти на машини Toyota Land Cruiser Prado і Toyota Camrу. Власниками цих авто є родичі Єдакова.

Нагадаємо, розлючена перукарка три дні ґвалтувала чоловіка, який намагався її пограбувати.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Києві відморозок напав на дитину в під'їзді, відібрав найцінніше.

Також Знай.ua писав, у російського виконавця П'єра Нарциса в Москві в п'ятницю, 9 листопада, ввечері, відбувся конфлікт з одним з відвідувачів бару.