Президент РФ Володимир Путін на форумі "Росія кличе" прокоментував санкції європейських країн проти Росії, а також різке падіння рубля щодо долара.

Путін сказав, що "долар йде від Росії".

"У нас немає мети відходити від долара, долар іде від нас. І ті, хто приймає відповідні рішення, вони стріляють собі вже не в ногу, а трохи вище, тому що така нестабільність в розрахунках у доларах викликає бажання дуже багатьох економік світу знайти альтернативні резервні валюти і створити незалежні від долара системи розрахунків".

Також Путін розповів про те, що Росія "почуває себе впевнено" на міжнародній арені, а рівень життя росіян скоро буде "вище світових".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Я можу вам сказати так: Росія вже і зараз почуває себе впевнено, самодостатньо. Сподіваюся, що усвідомлення цього колись прийде, і необхідність вирішення загальних завдань і проблем буде спонукати нас до спільної ефективної роботи. У нас цілий ряд національних проектів, сподіваюся, що будуть реалізовані в меншою, більшою мірою, але це масштабне, дуже амбіційне завдання".

"Очевидно, що нинішні темпи економічного зростання недостатні для кардинального підвищення рівня життя наших громадян. Ми ставимо перед собою завдання вийти на темпи зростання вище світових".

Раніше ми писали, що у катренах Нострадамуса історики відшукали дуже важливу інформацію, обнадійливу в першу чергу для українців. Якщо вчені трактували все вірно, то найближчим часом Росію чекає поразка, а кровопролитна війна на Донбасі та в акваторії закінчиться.

Втім, Кремль спробує приміряти на себе роль так званого "релігійного центру", вийти з економічного дна РФ зможе тільки тоді, коли повністю оновить свій курс – тобто, відмовиться від чинного "режиму Путіна", який весь цивілізований світ давно визнав, м'яко кажучи, не демократичним.

Нагадаємо, Путін підтвердив, що ми не даремно боялися.

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко офіційно звернувся до Путіна, на цьому все.

Знай.uа писав, в Україні палять російські банки.