Тіло керченського стрілка Владислава Рослякова, який 17 жовтня влаштував криваву бійню в коледжі, нарешті поховали.

Як виявилось, знайшлись небайдужі люди, що співчували Рослякову. Вони зібрали для його матері понад 100 тисяч рублів, які вона витратила на похорони сина.

Про це повідомляють російські ЗМІ. В мережі опублікували фото листа, якого співчуваючі прислали матері Рослякова. У листі вони називають Владислава "жертвою життєвих обставин", а його матері радять не опускати руки і нести свій "важкий хрест".



Повідомляється, що зібрані гроші в розмірі 101 тисячі рублів були витрачені за призначенням. Студента кремували і поховали під чужим ім'ям. Його мати, Галина Рослякова у своїй квартирі більше не живе з міркувань безпеки.

Нагадаємо, 17 жовтня учень Керченського політехнічного коледжу влаштував вибух в стінах закладу і відкрив стрілянину. За останніми даними, в результаті його дій 21 людина загинула, близько 50 постраждали. Скоївши злочин, 18-річний студент наклав на себе руки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, тіло керченського стрілка, Владислава Рослякова через кілька тижнів після трагедії знаходилось в моргу, оскільки його було нікому забрати.

Ходили чутки про спробу суїциду його матері. Однак, це не підтвердилось, насправді вона потрапила до лікарні. Через це Рослякова довгий час не ховали, оскільки мати забрати його тіло не може, а іншим його не видають.

Як повідомляв портал Знай.ua, у справі керченської стрілка спливли шокуючі подробиці.

Також Знай.ua писав, російський політик розкрив правду про керченській теракт