Американський лідер Дональд Трамп скасував зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним в рамках саміту Великої двадцятки через полон українських моряків.

Цю інформацію він особисто підтвердив у своєму Twitter.

У Кремлі витримали деяку паузу, а потім все ж таки вирішили прокоментувати відмову США.

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами речника Путіна, Дмитра Пєскова, у президента РФ "з'явиться кілька додаткових годин для корисних зустрічей на саміті G20 в Аргентині в разі офіційного скасування переговорів з американським лідером Дональдом Трампом".

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

"Ми летимо в Аргентину. Поки бачили тільки твіт (Трампа - ред.) і ЗМІ. Офіційної інформації не маємо", - сказав Пєсков.

З ким конкретно та про що збирається говорити Путін, Пєсков так і не уточнив.

Дивіться: Трамп скасував зустріч з Путіним

Нагадаємо, після нападу російськими військовими на кораблі ВМС Українив Керченській протоці українська влада звернеться до світової спільноти з проханням перекрити Босфорську протоку. Як повідомляв "Знай.ua", колишній адвокат нинішнього президента США Дональда Трампа Майкл Коен зізнався в тому, що його показання Конгресу з приводу проектів нерухомості американського лідера в Росії. Також "Знай.ua", українські порти Азовського моря, зокрема Маріуполь і Бердянськ фактично виявилися заблокованими Росією для заходу і виходу суден.