Компанія The Trump Organization Дональда Трампа мала намір подарувати президенту РФ Володимиру Путіну пентхаус в хмарочосі у Москві. Ініціатором робіт виступив бізнесмен Фелікс Сатер.

"Моя ідея була в тому, щоб дати Путіну пентхаус за 50 мільйонів доларів і призначити ціну в понад 250 мільйонів доларів на решту квартир", - заявив він.

Фелікс Сатер
Фелікс Сатер

Колишній адвокат Трампа Майкл Коен нібито також обговорював цю ідею з представником прес-секретаря президента Росії Пєсковим, але поки не ясно, чим усе закінчилося.

Фелікс Сатер
Фелікс Сатер

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Свого часу Фелікс Сатер вів переговори з українськими політиками про можливу енергетичної угоді в Східній Європі, коли на нього вийшов депутат Андрій Артеменко з планом російсько-українського врегулювання.

Фелікс Сатер
Фелікс Сатер

Фелікс Сатер
Фелікс Сатер

Документ, який Артеменко попросив передати Трампу, пропонував Росії орендувати Крим в України на 30-50 років, після чого США зняли б санкції з Москви. Сатер передав план Коену, той викинув його у смітник.

Фелікс Сатер
Фелікс Сатер

Трамп усе заперечує: нібито Сатера взагалі не знає, хоча той досі працює з американською розвідкою:

"Перше, що я зроблю, коли Трамп покине свій пост, - у 2020 році, я прийду до нього в кабінет і скажу:" Давай побудуємо вежу Трампа в Москві! "Я серйозно", - впевнений Сатер.

Trump Tower
Trump Tower

Будівництво вежі Трампа в Москві почали обговорювати в 2015 році. Бізнесмен Фелікс Сатер запропонував цю ідею команді Трампа після початку передвиборної кампанії в США. Сатер написав Майклу Коену, що заручиться підтримкою Володимира Путіна і це допоможе Трампу стати президентом США.

Trump Tower
Trump Tower

Trump Tower
Trump Tower

Trump Tower
Trump Tower

Проект обговорювали з політиками і бізнесменами в Москві до червня 2016 року, тобто до моменту, коли Трамп був єдиним кандидатом в президенти від республіканців. Про це в листопаді заявив Майкл Коен, спочатку стверджував, що угоду згорнули в січні 2016 року.

Дивіться: Trump Tower у Москві?

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп виступив із несподіваною заявою щодо російської агресії проти України у Керченській протоці.Як повідомляв "Знай.ua", особистий адвокат Трампа зізнався у брехні. Також "Знай.ua", Трамп скасував зустріч із Путіним.