На Багамських островах вусата акула-нянька напала на дитину. Про це повідомляє Daily Mirror. Відео можна подивитися за посиланням.

Американські туристи з Юти зі своїм восьмирічним сином Ешером Джонсоном відвідали басейн з шістьма вусатими акулами-няньками. Вони вважаються безпечними для людей тому разом з рибами плавали і діти.

Одна з акул несподівано вчепилася в спину Джонсона. Почувши крик сина, до дитини підбіг батько і голими руками відірвав хижу рибу від лопатки Ешера. За словами хлопчика, він спочатку подумав, що це батько дуріє, але потім зрозумів, що той не зробив би йому настільки боляче.

Інцидент став причиною паніки в басейні, і всі кинулись до виходу. Батько з сином на руках змушений був чекати, щоб витягнути закривавлену дитину з басейну.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хлопчикові обробили рани, шви не знадобилися. Причина інциденту залишається невідомою так, як вусаті акули-няньки вважаються безпечними і не нападають, якщо їх не провокувати.

Раніше ми повідомляли, що моря і океани Юрського періоду навряд чи сподобалися сучасній людині. Та й у порівнянні з давніми мешканцями морських глибин людина б виглядала, як маленька піщинка.

В ті далекі часи неспокійні води борознив гігантський лидсихтис (рід вимерлих гігантських кісткових риб юрського періоду), поруч з яким навіть мегалодон здався б мальком.

Також повідомлялося, що "каналізаційний монстр", що складається з клубка черв'яків-трубочников, був виявлений жителем Х'юстона за межами своєї квартири після рясного дощу.

Він зняв на камеру це чудовисько і чесно зізнався, що відчував глибоку відразу. Навіть подумував, як це вбити.

Нагадаємо, що голландський рибак, витягнувши мережа, виявив там два золоті злитки вартістю близько 850 тис. євро.

Як повідомляв портал Знай.uа, бактерії з організму атлантичної глибоководної губки допоможуть вилікувати небезпечні і стійкі інфекції.

Також портал Знай.uа писав, що в акваріумі у Торонто невідомий турист "в чому мати народила" стрибнув у резервуар з акулами і вирішив трохи купуватися.