У мережі з’явилися фото, на яких зображені перевернуті російські танки. Користувачі помітили, що номера на них зафарбовані так само, як у тих, що знаходяться на Сході України.

Уважні користувачі соціальних мереж помітили, що на фото з катастрофи перевернутого потяга в Омській області РФ зафарбовані бортові номера та тактичні знаки. Такі ж танки зараз знаходяться на Донбасі, де триває Операція Об’єднаних сил. Про це написав військово-політичний експерт Олександр Коваленко на своїй сторінці у Facebook.

“Залізниці РФ виривають пальму першості за кількістю знищеної військової техніки в доріг РФ!До речі, ті, що потрапила в кадр, мають зафарбовані номера, аналогічно як і ті, що катаються по окупованій частині Донбасу”, - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан також написав пост, в якому Міністерство оборони РФ за те, що вони нанесли значних фінансових втрат країні-агресору та перекрили важливу гілку сполучення.

Аварія на залізничних коліях Росії сталася сьогодні, 1 грудня. З рейок зійшли понад 70 вагонів, що перевозили гусеничну військову техніку. Ешелон з танками слідував на ремонтний завод. 21 вагон перекинувся, з них п’ять — це цистерни з мазутом. Розливу немає, загиблих, постраждалих чи травмованих також немає.

Разом з тим варто відзначити, що у Росії поблизу Ярославля потяг зійшов з рейсів проте зміг встояти та не перекинувся. Наразі вже відомо, що аварія сталась поблизу селища Козьмодемянськ. Крім того відомо, що у результаті трагедії постраждалих немає, працівники РЖД намагаються ліквідувати наслідки аварії.

Раніше “Знай.ua” писав, що Путін готує новий удар для України. У Кремля "підгорає" з-за Азовського моря.

Знай.ua” писав, що Росія наростила угруповання кораблів і катерів на Азові до 120 одиниць, проте, за даними ВМС, лише 24 кораблі здатні нести озброєння.