У США в штаті Айдахо лікарі поставили дівчинці діагноз порок серця. Особлива форма хвороби потребувала термінової операції ще в дитинстві. Відмова від операції загрожувала серйозними проблемами зі здоров'ям у дорослому віці. Однак це не зупинило релігійних батьків дівчинки.

Про це повідомляє видання "Independent".



Батьки знали про хворобу, але відмовилися від операції. Релігія мормонів, до яких вони себе відносять, забороняє будь-яке втручання в організм людини.

Замість лікування релігійні дорослі вирішили перемогти порок серця молитвами. Зрозуміло, це ніяк не вплинуло на хворобу їх доньки.



Досягнувши повноліття, Мерайя Уолтон зайнялася своїм лікуванням. Проте навіть сучасна медицина змогла лише полегшити стан дівчини. Перемогти хворобу вже не вдалося.

Закономірним рішенням постраждалої стало звернення до суду. Але закон штату Айдахо поважає права віруючих і дозволяє батькам відмовитися від лікування дитини з релігійних міркувань. Тому залучити батьків до відповідальності в цьому випадку не вдасться.

Сьогодні стан дівчини погіршується, вона прикута до лікарняного ліжка. Організм потерпілої не в змозі насичувати кров достатньою кількістю кисню. Життя Мераї Уолтон забезпечують медичні апарати.

Нагадаємо, раніше квадратне дещо у небі змусило здригнутися весь світ. Люди в паніці згадують молитви.
Як повідомляв портал Знай.ua, вдалося розкрити давню таємницю єгиптян.
Також Знай.ua писав про те, як вберегти від невдач та захистити від хвороб найрідніших.