Іноді життєві обставини стають сильнішими за нас, і ми чинимо не так, як того хотілося б. Дівчина, про яку далі піде мова яскравий тому приклад. Відео з її зверненням до своєї дитини подивилося мільйони людей.

Два роки тому ця дівчина прийняла найважче рішення в своєму житті. Ханні Монг тоді було 18, і вона завагітніла від хлопця, який був на два роки старший за неї, пара зустрічалася два місяці. Їм обом здавалося, що для одруження ще занадто рано, але Ханна хотіла народити дитину і стати матір'ю.

Не дивлячись на короткі терміни знайомства, вони любили один одного, але у них не було ні освіти, ні роботи, ні свого житла. З іншого боку Ханна не хотіла робити аборт, тому вони вирішили народити, але віддати дитину на усиновлення іншій родині.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На 12 тижні вагітності вона вперше почула серцебиття малюка і зробила аудіозапис для батька дитини.

Як раптом сталося страшне - помер хлопець Ханни прямо після пологів. Смерть прийшла безглуздо, просто зупинилося дихання уві сні.

Дитина стала для дівчини єдиним нагадуванням про коханого. Але повернути час назад не вдалося — через 48 годин після пологів хлопчика забрала прийомна сім'я.

Я була дуже пригнічена і взагалі перестала думати про усиновлення. Дитина була останнім, що залишилося в мене від Кадена, - розповідає дівчина.

Ті 48 годин були найщасливішими в житті Ханни. Що робити далі, вона не знала. Намагалася поговорити з родиною і друзями, але це лише призводило до конфліктів.

Я була його мамою, і це була найнеймовірніша річ у світі. Як тільки я почула його плач, відлік пішов.

Тоді вона вирішила записати відеозвернення до свого сина. Ось що вона сказала:

Я дуже люблю тебе. Якби не любила, то у тебе не з'явилася б ця прекрасна сім'я. Наостанок я передам тобі всі свої поцілунки, скільки зможу, перш ніж віддати Емілі і Бреду.

У ролику видно лише немовлятко — Ханна залишається за кадром. Крізь сльози вона говорить Таггарту, як сильно його любить, і розповідає історію знайомства з його батьком. Вона пояснює, що рішення про усиновлення далося їй нелегко, і їй допомогла лише думка, що так буде краще для нього.

Прийомних батьків це дуже зворушило, і вони зважилися на відкрите усиновлення — щоб Ханна могла час від часу відвідувати свою дитину.

Через два роки Ханна регулярно відвідує Таггарта. Вони живуть в 10 хвилинах їзди один від одного, і щотижня вона приїжджає в гості до сім'ї Марш, щоб відчути себе її частиною.

Нагадаємо, немовля як пір'їнка перемогло смерть.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відчайдушна жінка народила за Youtube відеоінструкцією, лікарі в шоці, новоспечена дуже щаслива.

Також "Знай.uа" писав, школяр виконав головну мрію друга за допомогою пластикових кришечок. Ця історія зворушила до сліз всю Україну.