У Нью-Йорку поліцейські шукають хлопця, який зробив своїй коханій пропозицію на головній площі міста Таймс-сквер, проте у вирішальний момент впустив обручку у водостік.

Про це повідомляється в офіційному Twitter-акаунті відомства.

Наразі вже відомо, що інцидент стався 30 листопада, коли хлопець все ж вирішив зробити пропозицію своїй коханій, яка відповіла згодою проте від несамовитої радості він випустив обручку.

"Вона сказала "так", і він так зрадів, що впустив кільце в решітку. Наші співробітники його дістали і хотіли б повернути щасливій парі. Допоможіть нам їх знайти", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Поліція також взялась знайти молодят та розмістила відеозапис інциденту. На кадрах можна помітити, яка хлопець лягає на живіт при спробі дістати кільце з водостоку.

Разом з тим варто відзначити, що кохання дійсно сліпе, інакше як ці люди змогли полюбити один одного? Вони абсолютно не підходять один одному, а разом виглядають як мінімум дивно. Однак, думка суспільства анітрохи не завадила їх союзу.

1. "Слон і Моська": Францинальдо да Сілва Карвалью і Елісані-да Крус-Сілва

У цієї пари найбільша різниця в зрості, коли жінка вища за чоловіка — 45 см. Зріст Францинальдо всього 165 см, у той час як його дружини — 210 см. Тим не менш, популярна на весь світ пара щасливо живе в шлюбі.

2. Рокіровка статей від Арін Ендрюс та Кеті Хілл

Ця пара на перший погляд здається абсолютно звичайною. Їх особливість прихована: насправді вони обидва трансгендери. Арін і Кеті змінили стать до того, як зустріли і полюбили одне одного.

3. Франсуа Фернандес і Мадлен Франціні

Це найстаріша у світі пара, що зіграла весілля, коли нареченому було 96 років, а нареченій 94. Престарілих молодят навіть занесли до Книги рекордів Гінесса.

4. Тайлер Зігель і Рене Кляйн

Деякий час тому Тайлер і Рене були парою, якій багато хто заздрив: він - статний військовий, вона - весела красуня. Однак, з війни в Іраку Зігель повернувся повністю спотвореним: його спалене обличчя перетворилося на глиняну маску. Дівчина не покинула коханого і весілля між ними все ж відбулося.

5. Верн Тройер та Женев'єв Галлен

Крихітний актор Верн Тройер зустрічався з ефектною блондинкою, зріст якої складає 188 см. Майже метрова різниця не завадила парі прожити разом кілька щасливих років.

Нагадаємо, на Харківщині відчайдушна дівчина подарувала себе знедоленому.

Як повідомляв "Знай.ua", весільні фото Пелтроу і Фелчака зворушили мережу.

Також "Знай.ua" писав, що молода дружина Венсана Касселя показала ідеальні відносини.

За щасливими трьома вісімками полюють українські молодята