Уся міжнародна спільнота накинулася на Кремль з критикою, після нападу Росії на українські судна в Азовському морі 25 листопада. Світ закликає Путіна звільнити з полону українських моряків.

Новина про агресію Росії рознеслась світовими ЗМІ і відобразилась, зокрема в карикатурах.

Карикатуристи журналу The Week зобразили самовдоволеного Путіна, який тримає українських моряків у заручниках. На нього дивиться Трамп, і наче не помічаючи, що відбувається, говорить: "Мені подобаються люди, які не захоплювали...".

Сама карикатура підписана наче викривальним девізом, якого насправді, на переконання видання, дотримується очільник Білого дому: "Не засуджую російську агресію проти України".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Інша карикатура була присвячена скасованій зустрічі Трампа з Путіним на саміті G20 в Аргентині. До речі, зустріч все-таки відбулася, незважаючи на переконання США, що вона не відбудеться у жодному форматі, поки Росія не звільнить полонених моряків і не поверне судна Україні.

На малюнку російський президент зображений в оточенні очевидно, друзів-КДБістів, позаду висить план нападу на Україну. Путін читає звістку про скасування зістрічі з американським колегою у пресі. Тоді один з генералів висловлює думку: "Можливо, якщо ви вб'єте журналіста, то він вам пробачить...".

Нагадаємо, що у суботу, 1 грудня президент РФ Володимир Путін заявив, що поки що питання обміну захоплених українських моряків не піднімалися. Про це Путін повідомив на прес-конференції в Аргентині.

Російський президент зазначив, що зараз йде слідство і про можливий обмін українських моряків, які були членами екіпажів, захоплених РФ в Чорному морі українських військових кораблів поки говорити рано.

Як повідомляв "Знай.ua", НП з кораблями в Керченській протоці: з'явилися тривожні подробиці і карта.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп пояснив, чому принизив Путіна на G20.