Багато українців ще навіть не купили ялинку, але британська королівська сім'я вже почала підготовку до Різдва. Резиденції королеви наповнюються новорічними прикрасами, а в самому Віндзорському замку встановили розкішну різдвяну ялинку.

Про це повідомляє портал OnlineUA.

Королевська ялинка в цьому році дійсно шикарна: у висоту досягає 6 метрів (близько 20 футів). Вона прикрасила хол каплиці Святого Георга.

Головний новорічний атрибут прикрасили сяючими гірляндами, святковими кульками і маленькими коронами. Для задоволення всіх королівських вимог персоналу навіть довелося скористатися сходами.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Саме тут, у Віндзорському замку, на Різдво зберуться всі члени королівської сім'ї. Звичайно, в цьому році серед них буде і Меган Маркл.

Спеціально для гостей обідню залу вже прикрасили антикварними столовими приладами з позолоченого срібла. У святкових прикрасах в цьому році переважає золотий королiвський колір.

Після урочистої частини і традиційного обміну подарунками члени королівської сім'ї роз'їдуться по своїм резиденціям. Вони будуть відзначати різдвяні свята окремо, кожен зі своєю сім'єю.

Королівські свята Єлизавета II традиційно проводить в маєтку Сандригем разом з чоловіком Філіпом та іншими близькими членами родини. Але весь грудень вона проведе у Вiндзорському замку.

Нагадаємо, ранiше королева Єлизавета ІІ догодила вагітній Меган Маркл. Єлизавета II вирішила потішити дружину свого онука принца Гаррі і здивувала всіх незвичайним вчинком.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гряде чергове королівське весілля: принцеса Беатріс приготувала бабусі сюрприз. У мережі обговорюють бурхливий роман принцеси Беатріс.

Також "Знай.uа" писав про те, що дивакувата звичка принца Гаррі перетворила життя Меган Маркл на суцільне пекло. Гаррі визнає, що це ненормально, однак нічого не може з собою вдіяти.