Володимир Путін на саміті G20 в Аргентині пояснив причини агресії Росії проти України.

Про це у своєму Twitter-акаунті розповів Денис Казанський, приклавши відео.

"В умовах таких провокацій, з якими ми маємо справу зараз у Чорному морі, олігархічнiї владi завжди легше продовжувати політику, спрямовану на пограбування свого народу і своєї держави. Це той випадок, коли і в нас, і в Україні він описується кількома словами – кому війна, а кому мати рідна. Це перша причина, чому чинна влада не зацікавлена в мирному врегулюванні. І друга – завжди війною легше прикрити свої провали в економічній і соціальній політиці", - заявив російський президент.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На таку заяву коментатори з соцмереж відреагували різко негативно: "А зараз Путін війну не почне, так як влада не олігархічна і прикривати нічого. Він РФ вже в рай привів", "Так, Путя, ти спалився з потрухами", "Явка з повинною!".

Незважаючи на атаку українських кораблів і захоплення українських моряків у Керченській протоці, президент країни-агресора заявив наступне:

"Ми підтримуємо українську територіальну цілісність і суверенітет. Ми також підтримуємо зусилля мирних переговорів в Мінську і в нормандському форматі".

Нагадаємо, у Росії знущаються над викраденими моряками: адвокат розповів про нову підлість ФСБ. До незаконно захоплених українських моряків не пускають адвокатів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Трамп вирішив прогнутися під Путіна. Стало відомо про майбутню ганьбу американського президента.

Також "Знай.uа" писав про те, що поки Україна збирає резервістів, ракети Путіна вже трощать Крим. Літаків, броньованих машин та кораблів противнику виявилося замало.