У понеділок, 3 грудня Лондоні відбулася презентація книги Мішель Обами Becoming ("Становлення"). Колишню першу леді США прибула послухати Герцогиня Сассекська Меган Маркл. Після представлення мемуарів жінки на довгий час усамітнились.

Про зустріч Мішель Обами та Меган Маркл повідомляє The Daily Mail.

Відомо, що ініціатором тет-а-тету стала Герцогиня Сассекська, саме вона запросила Мішель Обаму на розмову.

Видання повідомляє, що жінки спілкувалися досить довгий час. Вони обговорили вагітність Меган, виховання дітей та сімейний затишок. Крім того, вони розмовляли про важливість підтримки та розширення можливостей для жінок різних культур та громад.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Мішель Обама давала інтерв’ю для журналу Good Housekeeping, в якому прямо дала декілька порад герцогині Сассекській. Одна з них – "не поспішати і дати собі час". Також колишня перша леді США зізналась, що їй теж було складно звикати до відповідальності та тиску з боку суспільства, але дала пораду використовувати своє високе становище для добрих справ.

Нагадаємо, що королівська родина твердо вирішила розставити крапки над "і" у всіх питаннях, пов'язаних з переїздом, а заодно і покласти кінець пліткам, які його супроводжують.

Нещодавно, на сторінках таблоїду The Sun, посилаючись на перевіреного інсайдера, писали про дуже неприємний інцидент, який трапився ще до весілля Гаррі і Меган. Нібито Кейт Міддлтон вдарила по обличчю герцогиню Сассекську Меган Маркл за те, що та підвищила голос на когось із членів її команди в палаці.

Усі західні ЗМІ тут же підхопили слух, після чого представники королівської сім'ї дали вичерпний коментар виданню The Mirror.