Одна з мешканок Великого Новгорода заборгувала за компослуги. Боржниця порахувала, що їй не варто турбуватися про мирську метушню. Зовсім інакше розсудили судові пристави, які прийшли до чаклунки і зажадали повернути борг. На превеликий жаль для жінки, під опис потрапило і найпотаємніше – магічна література.

Потрапивши в квартиру, представники силових структур побачили цікаву картину – житло було заставлено специфічним реквізитом. Жінка використовувала його у своїх магічних цілях.

Пристави вирішили розрахуватися за минулі прорахунки. На жаль, на цей раз ні біла, ні навіть чорна магія не допомогли – після візиту приставів бібліотека неабияк спорожніла.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Специфічне майно, у тому числі свічки і канделябри, в акт опису та арешту не потрапили. А от література з окультних наук з квартири все ж зникла», - повідомляє ФССП. Силовики переконливо довели господині, що за комунальні послуги необхідно платити навіть у тому випадку, якщо ти знаходишся на межі двох світів і чарівним чином вершиш долі людей.

У чаклунки відібрали не лише книги, але й інші речі: телевізор, пилосос та мікрохвильову піч. Але для жінки, яка ще вчора спілкувалася з потойбічними силами, і цим справа не обійшлося. Після відходу судових приставів їй довелося сплатити частину боргу за ЖКГ, що становив 30 тисяч рублів. На сайті відомства повідомляють, що якщо найближчим часом боржниця не поверне й інше, чаклувати їй доведеться вже в якійсь іншій квартирі – цю передадуть на реалізацію.

За статистикою Національного бюро кредитних історій, з початку 2018 року по листопад кількість злісних неплатників за комунальні послуги в Росії зросла на 21%. Сумарно боржники зобов'язані повернути комунальникам 1,63 млрд рублів.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав про інших чаклунок, яким пощастило ще менше, ніж мешканці Великого Новгорода.

Як повідомляв портал Знай.ua, не обов'язково бути судовим приставом, увірвавшимся в квартиру, щоб визначити, чи не чаклунка перед вами. В епоху Ренесансу відьом визначали оригінальним способом.

Також Знай.ua писав, що у середньовіччя були свої героїні, які намагалися «зачарувати» співвітчизників. Про деяких з них ми пам'ятаємо і зараз.