Під час навчань підрозділів ВПС Національної Гвардії США винищувач Hawker Hunter, який брав у них участь, упав в океан, повідомляє KITV4.

За наявними даними, за штурвалом винищувача перебував цивільний, який за контрактом з Нацгвардією брав участь у навчаннях Sentry Aloha. Зазначається, що всього на навчаннях було задіяно 30 літаків і 800 осіб.

Hawker Hunter впав у океан районі острова Оаху. Пілот залишився живий, він перебуває під наглядом медиків.

Інцидент стався вчора ввечері, 12 грудня. Літак Hawker Hunter впав в океан після зльоту з міжнародного аеропорту Гонолулу, викинувши пілота.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Міністерство оборони повідомляє, що літак, який був тут для військових навчань «Вчення Варта Алоха», зараз знаходиться у водах біля острова Санд.

Національна Гвардія Гавайських островів проводить тимчасову раду з безпеки, щоб зібрати дані про інцидент, які потім будуть передані в Національну раду з безпеки на транспорті.

Через інцидент всі вильоти з розташованого в Гонолулу міжнародного аеропорту були в цілях безпеки припинені. Зараз робота повітряної гавані відновлена.

Нагадаємо, що британські винищувачі Hawker Hunter проводилися в 1940-1960 роках. Їх виробництво припинили в 70-х роках минулого століття.

Нагадаємо, Луплять по чому попало: бойовики позбавили мешканців життєво важливого

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Військові б'ють один одного: кому довірили захищати українців

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос 12 грудня на своїй сторінці в Facebook повідомив, що в одній з донецьких військових частин військовослужбовці побили свого товариша по службі і заволоділи його мобільним телефоном і ноутбуком.

Також "Знай.uа" писав, що Капітан українського корабля висунув загарбникам справедливі вимоги

Командир екіпажу бронекатери «Бердянськ», який захвачен російськими окупантами, Р. Мокряк зажадав від слідчих органів, щоб з командою корабля зверталися як з військовополоненими. Адвокат Мокряка повідомив, що командир наполягає на негайному звільненні членів його екіпажу, так як це він віддавав накази й одноособово несе відповідальність за те, що відбувається на борту.