З самого дитинства Клаудія Ванджіру з Кенії, яку близькі називають "Ванількою", мріяла стати професійною моделлю. Однак, нещасний випадок, ледь не позбавив її мрії, життя дівчинки-підлітка змінилося кардинально.

Коли дівчинці було 13 років, сталася пожежа, яка розділила життя на до і після. На її обличчі залишилися жахливі шрами. Вона зненавиділа себе, оточуючі знущалися над нею, але вона змогла пережити це і навіть виконати свою мрію. Про це повідомляє ВВС.

Як зізналася виданню сама Клаудія, це не вбило її, але забрало з собою більшу частину її щастя. Вона стала ненавидіти себе. Клаудія занурилася в страшну депресію, з часом дійшло до того, що дівчинка почала різати себе.

Але найгірше було те, що коли люди дізнавалися, що вона калічіть себе, то не допомагали їй, а навпаки, починали ще більше гнобити. Підліток хотіла уваги, допомоги, підтримки, а у відповідь отримувала лише глузування й образи.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Депресія була постійною супутницею Клаудії. До оточуючих не доходило, що їх слова глибоко ранять нещасну дитину, яка не винна у тому, що з нею сталося. У підсумку, у Клаудії не залишилося сили, щоб жити, і вона спробувала покінчити з собою.

Дівчина отямилася вже в лікарні. За її словами, після цього вона усвідомила цінність життя. Як тільки Клаудію випустили з лікарні все стало налагоджуватися.

Через якийсь час до неї навіть звернувся фотограф, щоб зробити професійну фотосесію. Але єдина умова Клаудії була — не зафарбовувати шрами. І дівчина змогла показати, що навіть вони можуть бути по-справжньому красивими.

Зараз вона розповідає, що не стала б нічого змінювати, навіть якщо б у неї з'явилася можливість прибрати шрами.

Ось що каже Клаудія:

"Життя — це карткова гра. Ти не вибираєш карти, але що з ними робити — лише в твоїх руках"

Нагадаємо, Джессіка Кокс – мила дівчина, яка через вроджений дефект народилася без рук. На сьогоднішній день дівчина вміє водити автомобіль, писати, розмовляти по телефону, розчісувати волосся та багато іншого. Але найголовніше досягнення дівчини – те, що вона стала першим у світі льотчиком, у якого відсутні руки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома канадська супермодель Вінні Харлоу, страждаюча вітіліго, яка нещодавно стала новим "ангелом" білизняного бренду Victoria's Secret, не перестає радувати своїх шанувальників новими фото.

Також "Знай.uа" писав, дбайливий тато з самою високою зачіскою в світі і його мила донечка створюють з волосся витвори мистецтва.