У США заявили, що пов'язане з Росією "Агенство інтернет-досліджень" шантажувало новобранців армії країни. Вони робили це з допомою підробленої гарячої лінії для боротьби з мастурбацією. Таким чином це мало якось вплинути на вибори президента в 2017.

Про це повідомляє американське видання The Verge.

У США заявили, що "російські тролі", яких звинувачували в спробі вплинути на вибори їх президента, створили підроблену гарячу лінію для боротьби з мастурбацією. Її нібито рекламували серед американських солдатів.

Користувачі Мережі висміяли «боротьбу з онанізмом» і її вплив на вибори лідера США.

"Тролі" вдавали з себе християнську організацію, що допомагає подолати залежність від онанізму, повідомляє The Verge з посиланням на звіт Постійного спеціального комітету Сенату США з розвідки. Згідно з документом, російська агенція шукала компрометуючі матеріали.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ви не можете триматися за руки з богом, коли мастурбуєте. Використовуйте нашу гарячу лінію, якщо вам потрібна допомога", - йшлося на одній з картинок, яку розповсюдили у соціальних мережах.

"Борешся із залежністю від мастурбації? Приєднуйся до мене і ми подолаємо це разом", - стверджував напис на іншому плакаті.

Самі ж користувачі Мережі висміяли і рекламу гарячої лінії, і саме дослідження. Найчастіше жартували на тему "спільної" боротьби з онанізмом.

У 2017 році почалося розслідування Конгресу США з приводу втручання Росії у вибори. Очолив процес спеціальний прокурор Міністерства юстиції США Роберт Мюллер.

Під час розгляду пішли у відставку багато членів адміністрації Трампа, допитали членів передвиборної і президентської команд, а також родичів лідера США.

Нагадаємо, Меланія Трамп повеселила зміною зачіски: вони стали близнюками.

Як повідомляв "Знай.uа" мерзенні нахили Путіна викликали огиду в мережі: "вже навіть не приховує".

"Знай.uа" писав, Главою Білого дому став хейтер Трампа: він мерзенна тварина.