Скандальні нотатки білоруських чиновників просочилися у ЗМІ, коли під час наради журналістам вдалося зафільмувати те, що пишуть посадовці під час наради з Президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Відповідні фото опублікував телеканал ОНТ.

"Бабла мало, нема мерседесів, тьолки на задн...", - пише один із чиновників.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відео та фото миттєво облетіло місцеві телеканали та друковані ЗМІ. "Батька за таке по голівці не погладить", - жартують журналісти.

Нагадаємо, білоруський президент Олександр Лукашенко вирішив порадитися з керівництвом країни. Так, було проведено нараду присвячену тиску Російської Федерації і незалежності Білорусі.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з білоруських видань, яке посилається на власні джерела в уряді.

Відомо, що засідання пройшло кілька днів тому, до того, як президент Білорусі на прес-сконференции заявив, що "суверенітет є для Білорусі святим поняттям". На порядку денному стояло питання, що робити в умовах тиску з боку російської сторони.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

За словами джерела, вирішили "до кінця стояти за незалежність", і це рішення підтримали всі присутні. Інший співрозмовник видання зазначив, що "деякі люди з уряду висловлювали думки, що на податкові маневри потрібно відповідати не нарадами, а реформами".

Раніше Знай.uа писав про те, що Президент Білорусі Олександр Лукашенко посперечався з президентом РФ Володимиром Путіним на саміті Євразійського економічного союзу.

Лукашенко і Путін
Лукашенко і Путін

Після цього Лукашенку довелося вибачатися перед колегою Путіним за свої емоційні висловлювання.

Про це президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив у ефірі місцевих телеканалів.

Суперечка між очільниками двох держав відбулася у четвер, 6 грудня. Причиною стала ціна на газ. Лукашенко заявив про погані умови для жителів Білорусі, де паливо коштує $130 за тисячу кубометрів, у той час як для росіян у сусідній Смоленській області - $70.

Олександр Лукашенко і Володимир Путін
Олександр Лукашенко і Володимир Путін

Також Знай.uа повідомляв, що РФ хоче ввести в Білорусі російський рубль, єдиний суд, єдину митницю.