У онкоклініці імені Блохіна, що у Москві, виявили моторошні знахідки, у існування яких несила повірити.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що у клініці знайшли тіла хворих, які померли більше десяти років тому. Весь цей час про них нібито ніхто не знав.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Так у понеділок, 17 грудня, медики прибирали у ящиках патологоанатомічного відділення онкології ім. Блохіна і знайшли там тіла чотирьох дорослих людей. Розтину ці нещасні чекали з початку 2000-их. Вік і стать встановити уже не вийде.

Поліція забрала з онкоклініках імені Блохіна документи по всім померлим пацієнтам за останні 10+ років. Це архівні медичні журнали обліку смертей.

Кожного в цих списках будуть шукати і перевіряти - хто, коли, та від чого помер.

Поліція в клініку прийшла з ранку, тоді ж вилучили документи, але навіть декількох годин вистачило, щоб зрозуміти - частина паперів втрачена. З підшивок зникли сторінки відразу за кілька років. Це дані десятків пацієнтів.

Поліція Росії
Поліція Росії

Можливо це хтось із тих, чиї тіла знайшли вчора в патологоанатомічному відділенні лікарні. Вони пролежали там більше десяти років.

Однак таємні джерела, інформацію про які поліція не розголошує, стверджують, що тіла, які "забули" в патологоанатомічному відділенні, насправді зберігали на продаж.

"Померлих ракових хворих більше десяти років берегли запас - щоб якось кудись штовхнути. Наприклад, в музей - як експонат, або в спеціалізовану лабораторію. Це зараз основна версія слідства", - розповідає джерело.

Шокуючий злочин виявив новий головлікар Іван Стіліди. Його призначали в кінці листопада, він відразу ж розпорядився провести ревізію, виявив сюрприз в патологоанатомічному відділенні і забив на сполох. Служба безпеки підтягла поліцію.

Варто додати, що в документах, які вилучила поліція, бракує кількох сторінок з даними десятків пацієнтів. Поліція думає, що їх тіла вже могли продати.

Поліція Росії
Поліція Росії

Можливо, - поки тільки можливо - йдеться про цілу банду лікарів, які продавали тіла тих пацієнтів, за якими не прийшли родичі.

Нагадаємо, днями у Польщі п'яний чоловік став героєм дикої пригоди, яка не на жарт злякала очевидців.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Подільському районі Києва виявили труп чоловіка, який знаходився на першому поверсі занедбаної двоповерхової будівлі.

Також Знай.uа повідомляв, що у Києві на станції метро помер чоловік.