Президент РФ Володимир Путін заявив, що рано чи пізно з кимось одружиться.

Про це опальний лідер заявив, відповідаючи на питання журналіста про те, коли і з ким російський президент збирається одружитися, передають російські ЗМІ.

"А ви одружені? Сам одружений і мені того ж бажає. Будемо вважати, що я відповів на це питання. Хоча, як порядна людина, я напевно зобов'язаний буду колись це зробити", - спробував пожартувати російський лідер.

Крім того, під час прес-конференції з російськими пропагандистськими ЗМІ Путін видав кілька стандартних тез, заявивши, що Російська Федерація "завжди була під санкціями", "в Україні ситуація така ж важка, як і в "ЛДНР", а також "Російський і український народи розтягують".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очільник Кремля також зробив гучну заяву, сказавши, що українські моряки "були спеціально відправлені в Керченську протоку для того, щоб зустріти там свою смерть". За його словами, українська сторона розраховувала на те, що хтось із них загине.

Нагадаємо, в Росії 20 грудня стартувала щорічна конференція президентаВолодимира Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін заявив про " небезпеку застосування балістичних ракет в неядерному виконанні".

Також "Знай.ua" писав, Путін прокоментував акт агресії в Азовському морі та окупацію Донбасу.