Не так давно стало відомо, про дивний інцидент, що стався в бразильському місті Прая-Гранді, штат Сан-Паулу. У суботу, 15 грудня, місцевий житель, як зазвичай прогулювався парком зі своєю собакою.

Його вихованець звернув увагу на великий чорний пакет, що лежить на землі, і витягнув з нього людську ногу. Господар пса сильно злякався і викликав поліцейських. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Далі все виявилося ще цікавіше. Прибулі на місце військові поліцейські вивчили вміст мішка з ліхтариком. Бліді ноги чоловіка з пакету змусили їх повірити, що він дійсно мертвий.

"Коли ми прибули на місце, ми поверхнево оглянули мішок здалеку і зблизька і зробили висновок, що його вміст схоже на останки розчленованого тіла. Ми нічого не чіпали, щоб не перешкодити криміналістам знайти і проаналізувати докази", – заявив капрал Сержіо Пассос.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Однак, поки поліція чекала криміналістів, чоловік з мішка несподівано прокинувся. Виявилося, що перехожий прийняв за труп п'яничку, що заснув в мішку для сміття.

П'яничка відкинув пакет і пояснив, що напередодні вночі дуже багато випив, тому ліг спати на вулиці. Щоб не замерзнути, бразилець сховався мішком. На ньому були лише шорти-бермуди. Поліцейські переконалися, що з ним все в порядку, і запропонували доставити додому, але він відмовився і спробував знову лягти спати. Проте йому не дозволили це зробити і все ж відвезли додому.

Нагадаємо, поліція Техасу в США заарештувала 31-річного чоловіка, який розповів дітям, що Санта-Клауса не існує. У місті Кліберн Аарон Урбанський в компанії двох однодумців прийшов до церкви, де проводився захід "Сніданок з Сантою". Порушник почав приставати до людей на вулиці з питанням: чому вони дозволяють своїм дітям вірити в Санта-Клауса.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у місті Рембау, Малайзія, стався досить незвичний випадок. Жінка виявила будинку свого 16-річного сина на ім'я Мохд Айді Азхар Захрін, який нерухомо лежав на підлозі. З його вуха текла кров.

Також "Знай.uа" писав, 74-річний житель Японії по імені Окуда Есіхіса більше всього на світі любив свою дружину. Він прожив з нею практично все своє життя, душа в душу. На жаль, жінка померла в жовтні 2017 року.