Відомий фешн-журнал Models.com опублікував рейтинг найкращих моделей 2018, яких обирали професіонали і читачі видання. Моделлю 2018 року стала Адут Акеч з Південного Судану - за версією журі і Джіджі Хадід - за версією читачів.

Варто відзначити, що членами журі були такі знакові персони, як Кеті Гранд, Роббі Спенсер, Бетані Хардісон, Прабала Гурунг, Лейла Ананьєв, Еллен фон Унверт. Серед 250 експертів також були різні професіонали з модної сфери – креативні директори модних будинків, редактори, фотографи, стилісти, дизайнери, перукарі і візажисти.

Чоловіком-моделлю 2018 року журі назвало Альтона Мейсона, в той час, як читачі – Кита Батлера. Жіночим проривом року стала Адвоа Або за вибором журі, в той час як читачі вибрали Беллу Хадід. Проривом року серед чоловіків став Кіт Батлер версією журі, а читачі вирішили винагородити Альтона Мейсона.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше сообащлось, що шоу "Міс Всесвіт 2018" пройшло 16 грудня, невеликий огляд кращих костюмів "Шоу національних костюмів", включаючи 2018 рік.

"Шоу національних костюмів" — це окрема частина конкурсу, яка не враховує загальні бали учасників. Для них це шанс показати свою країну.

За останнє десятиліття костюми стали більш продуманими, витіюватими, а в деяких випадках трохи заплутаними.

Отже, Міс Всесвіт 2018 позаду, а "Шоу національних костюмів" 2018 року відбулося 10 грудня. Деякі обирали варіанти, які далекі від національного костюма, але так чи інакше стали символом країни.

Наприклад, японка Юуми Като одягла костюм героїні відомого японського мультсеріалу "Сейлор Мун".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що участница конкурсу "Міс світу" від України не потрапила в топ-30.

Першою красунею світу на думку журі стала представниця Мексики, модель Ванесса де Леон.

"Знай.uа" писав, що "Міс Україна-2018" Леоніла Гузь, яка приїхала в Київ будувати кар'єру з маленького села на Херсонщині, відверто розповіла про себе.