У Конго зазнав аварії вантажний літак Ан-26. В результаті загинуло багато людей.

За попередніми даними, на борту перебувало 23 людини, серед них три пілота з РФ.

Про це повідомили в посольстві РФ в ДР Конго.

Загинули шість чоловік - п'ять членів екіпажу та один пасажир. У посольстві РФ заявили, що літаком керував, імовірно, російський екіпаж.

"В даний час ведуться пошуково-рятувальні роботи. Місце катастрофи літака невідомо. Поки не відомі імена і долі наших пілотів", — повідомив посол у ДР Конго Олексій Сентебов.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як зазначається, Аг-26, авіакомпанії Gomair, літак розвибся, коли йшов на посадку поруч заеропортом біля столиці Кіншси.

На даний момент всі подробиці з'ясовуються.

Літак упав на футбольне поле

У п'ятницю, 21 грудня, стало відомо про трагедію у США, унаслідок якої загинули четверо людей. Інцидент стався у американському штаті Джорджія в місті Атланта.

В результаті загинуло четверо людей.

Нагадаємо, на Житомирщині розбився винищувач Су-27. Пілот літака загинув при виконанні планових польотів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Вірменії під час планових польотів зник з радарів винищувач Су-25. Що сталося з військовим літаком невідомо, на пошуки судна та пілота кинули всі сили.

Також Знай.ua писав, що над узбережжям Японії зіткнулися два американських військових літаки. З'явилася інформація, що з семи членів екіпажів врятовано тільки одну людину. Відомо, що повітряна аварія сталася в ніч з 5 на 6 грудня.

Дивіться: Наймоторошніші аварії літака