Над узбережжям Японії зіткнулися два американських військових літаки. З'явилася інформація, що з семи членів екіпажів врятовано тільки одну людину. Відомо, що повітряна аварія сталася в ніч з 5 на 6 грудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Bloomberg.

"Літаки KC-130 і F/A-18, які входили до складу бази Морської піхоти США Івакуні, зіткнулися в повітрі в районі 100 км на південь від префектури Кочі. Літаки японських сил самооборони і сил морської самооборони проводять пошуково-рятувальну операцію і вже врятували одну людину", - повідомляють американські журналісти.

Так, стало відомо, що у винищувачі F/A-18 було двоє людей, ще п'ятеро – на борту більшого літака. Пошуково-рятувальні роботи проходять в районі авіакатастрофи з 2 години ночі. Про це заявили в Корпусі Морської піхоти США. Обставини та причини інциденту ще уточнюються.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто нагадати, що Північноатлантичний альянс закликає Російську Федерацію негайно звільнити захоплених в полон українських моряків і кораблі ВМС України. Про це заявив генеральний секретар Альянсу Йенс Столтенберг.

"Ми закликаємо Росію негайно звільнити українських моряків і кораблі, які вона захопила. Росія також повинна дозволити свободу навігації та безперешкодний доступ до українських портів. Росія демонструє поведінку зневаги до кордонів своїх сусідів, включаючи військовою присутністю в Абхазії і Осетії. Ми закликаємо Росію припинити це і вивести свої війська з цих регіонів Грузії", - сказав Столтенберг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на житловий будинок впав легкомоторний літак, внаслідок чого загинули люди. Інцидент викликав евакуацію восьми будинків. Трагічна подія сталася у Мексиці в місті Кульякан. За попередніми даними, загинув екіпаж повітряного судна, а двоє людей отримали поранення - жінка і неповнолітній. Падіння літака також спричинило евакуацію навколишніх будинків.

Нагадаємо, зник з радарів: влада кинула всі сили на пошуки літака.

Як повідомляв Знай.uа НАТО активно збільшує свої сили в Чорному морі: до чого готуватися українцям.

Знай.uа писав, кібератаки Росії: ще одна європейська країна викрила путінських хакерів.