Другий за величиною аеропорт у Великобританії Гатвік призупинив роботу у зв'язку з новим виявленням "передбачуваного безпілотного літального апарату".

Про це повідомляє BBC з посиланням на заяву прес-служби аеропорту.

"Тільки що надійшло повідомлення про виявлення ще одного безпілотника, ми розслідуємо", - йдеться в повідомленні.

Пізніше на офіційних сторінках аеропорту заявили про відновлення польотів. У повідомленні вказується, що прийняті в аеропорту "військові заходи" необхідні були для того, щоб упевнитися в безпеці аеродрому.

"Рейси вже відновлені. Переміщення аеродромів призупинено, поки ми будемо досліджувати ситуацію, оскільки безпека залишається нашим головним пріоритетом. Військові заходи, які зараз проходять в аеропорті, дали нам впевненість, що роботу можна відновлювати", - повідомили на офіційній сторінці аеропорту в соціальній мережі Twitter.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак пасажирам радять перевіряти статус рейсу, перш ніж їхати до аеропорту, адже можливі подальші затримки або скасування рейсів.

Аеропорт призупинив роботу ще у середу ввечері через активність двох невідомих дронів поблизу злітно-посадкової смуги. В аеропорту заявили, що зафіксували два дрони над злітними смугами близько 21:00 і через це змушені були відкласти всі рейси до 3 ночі. Пізніше дрони знову були помічені вже у четвер, 20 грудня, о 3:45 ранку і рейси знову призупинили.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в аеропорту Києва негода порушила всі плани пасажирам, збивши час відправлення рейсів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": літак з українцями не долетів до Києва через сніжну бурю.

Також " Знай.uа" писав, що досвідчені туристи поділилися секретом, як значно заощадити на покупці квитків.