В Саудівській Аравії помер принц Талал бін Абдулазіз. Йому було 88 років.
Про це повідомляє Anadolu.

Смерть принца підтвердив його син - князь Абдулазіз бін Талал. Принц Талал бін Абдулазіз, який народився в 1931 році, займав багато керівних посад в Саудівській Аравії. Він вважався прихильником реформ у правлячій родині.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом доби у столиці від грипу померли дві людини. Про це повідомила завідувачка кафедри інфекційних хвороб НМУ ім. А. Богомольця, заслужений лікар України, професор Ольга Голубовська на своїй сторінці в Facebook. "Ось почалося... У нас в клініці вже дві смерті від грипу за добу, у всіх грип типу А. Він був підтверджений швидкими тестами, клінічна картина відповідала діагнозу", - написала Ольга Голубовська. За словами медика, обидві померли жінки перебували у групі ризику, так як обоє мали цукровий діабет. При цьому в одного з померлих його виявили тільки при надходженні в лікарню. Пацієнти звернулися за допомогою на п'ятий день хвороби.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Вільнюсі чоловік купив квартиру, в якій знаходилося мертве тіло колишнього власника. Новий господар квартири дізнався про це через 5 днів після того, як придбав нерухомість. Торги відбулися 13 серпня, а вже через 5 днів, 18 серпня, новий власник вирішив оглянути нещодавно куплену квартиру. Однак після того, як він прийшов згідно з адресою, чоловік не зміг відкрити двері, так як вона була замкнена зсередини. Після аварійного відкриття в одній з кімнат він побачив, що лежить на ліжку труп чоловіка.

"Знаu.иа" писав, що біля адміністративного будинку Гніванського відділення поліції виявлено мертвим з вогнепальним пораненням, працівника поліції, який перебував на службі. Про це повідомили в поліції, передає УНН. Працівника поліції було виявлено лежачим на землі з вогнепальним пораненням в праву скроневу ділянку голови. За фактом загибелі поліцейського відкрито кримінальне провадження за ст 115 КК України із позначкою "самогубство". Всі обставини і причини трагедії з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще