Рятувальники знайшли дев'ятого загиблого на руднику компанії "Уралкалий" в російському Солікамську. Тіло було заблоковано, смерть настала через задимлення.
Про це повідомляють ЗМІ РФ.

Як зазначили "дев'ятий виявлений в тому ж приміщенні, де було шестеро". За даними рятувальників, підйом загиблих на поверхню поки не почали. Зараз ліквідують останній осередок загоряння у шахті.

Пожежа почалася вранці 22 грудня в гірничорудній шахті на споруджуваному стовбурі рудника, де працювали співробітники підрядної організації. Вісім чоловік, що знаходилися в момент задимлення в шахті, вийшли на поверхню і не постраждали. Ще дев'ять шахтарів залишилися під землею.

22 грудня Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу щодо пожежі на руднику компанії "Уралкалий" в Солікамську. Пізніше рятувальники повідомили про виявлення тіл восьми загиблих.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Люботині, на Харківщині стався масштабний вибух у приватному будинку. Відомо, що в результаті трагедії постраждала 43 жінки. Медики відразу надали їй допомогу і відпустили в лікарню. Проте чоловік знаходиться у важкому стані з опіками понад 50% тіла. За словами доньки потерпілих, яка також знаходилася в будинку, останнім часом було відчутно запах газу. Тому поліція вже озвучила версію про основну причину вибуху.

Як повідомляв портал "Знай.uа", екстрена рятувальна операція триває на шахті в чеському Карвине, де в результаті катастрофи загинули 13 шахтарів. Відомо, що рятувальники досі намагаються усунути загоряння. Рятувальну операцію ускладнюють надскладні умови. Голова правління "Центральної гірничо-рятувальної станції" Петро Бухвальд повідомив, що в даний час на шахті в Карвине працюють 10 чеських і дві польські рятувальні команди.

"Знай.uа" писав, що до Криму продовжують перекидати військову техніку. Два винищувачі Су-30м2 приземлилися на військовому аеродромі "Бельбек", який знаходиться в Севастополі. За інформацією ЗМІ, на одному з літаків прибув командувач об'єднанням ВПС і ППО Південного військового округу сусідній Росії Віктор Севостьянов.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще