В Індонезії викликана цунамі хвиля заввишки до двох метрів обрушилася на острів Сулавесі після сильного землетрусу. Біля берегів Індонезії в п’ятницю відбулося відразу два землетруси, одне з них – магнітудою 7,5 балів. Відразу після цього цунамі обрушилося на місто Палу. Серед жертв в стихії виявилися учасники популярного в країні музичного гурту Seventeen.

Вражаючі кадри стихійного лиха потрапили в мережу. Хвилі накрили музикантів і їхніх глядачів прямо під час виступу в курортному місті Танджунг-Лесунг.

Вцілілий вокаліст Іфань Фаджарсья повідомив, що його дружину, індонезійську актрису Ділан Сахара, і учасника молодіжного колективу Енді Дармаван нині вважають зниклими безвісти. Двоє інших музикантів гурту Seventeen Аваль Пурбані і Херман Сікумбанг, а також їх менеджер Доні Сапутро померли.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Стихія в Індонезії знищила тисячі споруд – будинки, лікарні, готелі, торгові центри. Висока вода просто зрівняла міста з землею. Кільсть загиблих сягнула майже тисячі людей.

Найбільше жертв стихія застала на пляжі Палу, там зібралися сотні відочивальників та готувалися до міського фестивалю. Трагедія сталася настільки швидко, що врятуватися вдалося не багатьом.

Сулавесі – 11-й за величиною острів у світі. Там руйнівні землетруси не рідкість. Нинішній землетрус був найпотужнішим за ті, про які вж відомо. Раніше кількість жерт не перевищувала кількох сотень.

Нагадаємо, в мережі показали мотороші кадри перших хвилин катастрофи в Індонезії.