Відомий радянський та російський актор Сергій Юрський потрапив до лікарні через небезпечне інфекційне захворювання.

Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на повідомлення родичів артиста.

Лікарі дали діагноз госпіталізованому актору Сергію Юрському

Вперше його озвучили родичі хворого.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Виявилося, що у зірки радянського кіно виявили так звану рожу – інфекційне захворювання, яке є особливо небезпечним для людей похилого віку.

Сергій Юрський потрапив до лікарні ввечері, 23 грудня. На момент події актор перебував вдома разом з дружиною, актрисою Наталією Максимівною Теняковой, в Гагарінському провулку. Спочатку вони не здогадувалися, з чим мали справу, припускаючи, що це звичайний висип.

Медики зазначають, що "рожа" в перекладі з грецького означає "червона шкіра", збудниками якої є стрептококи групи А. Таке захворювання супроводжується інтоксикацією організму і підвищенням температури.

Швидше за все, через інтоксикацію у актора почалася часта нудота, а тиск підскочив до 200 пунктів. Сім’я викликала швидку після того, як вони зв’язалися зі своєю дочкою Дариною по телефону. Вона і переконала своїх батьків на те, що потрібно терміново відвезти батька в лікарню. Більш того, саме дочка звернулася до медиків.

Лікарня
Лікарня

Досвідчені фахівці відразу дали діагноз чоловікові – рожа. Дружина Сергія Юрського супроводжувала його до другої інфекційної лікарні аж до самої палати. Лікарі кажуть, що прогноз лікування сприятливий, проте можуть трапиться рецидиви, які вкрай небезпечні в його віці.

Наталія Максимівна повідомила, що зараз актор почувається добре.

Нагадаємо, у Москві на 67-му році життя помер відомий радянський актор театру і кіно Олег Мартьянов.

Чоловік пішов з життя після тривалої хвороби. Інформацію про смерть актора підтвердили в Малому театрі, де він працював останнім часом, передає politeka.net.

Раніше Знай.uа писав про те, що в Росії померла відома акторка і драматург Алла Соколова. Її не стало у п'ятницю, 21 грудня 2018 року.

Першим про це заявив художній керівник Театру імені Віри Коміссаржевської Віктор Новиков. За його словами, стан здоров'я акторки останнім часом різко погіршувався:

"Пішла з життя Алла Соколова. Вона тяжко хворіла останні роки", - повідомив Віктор Новіков.

Також Знай.uа повідомляв, що померла видатна акторка, що запам'ятовувалася багатьом фанатам, завдяки зйомках відомих серіалах і фільмах.