Жахлива ДТП у Конго забрала життя 50 осіб

В Конго сталася масштабна ДТП за участю пасажирського автобуса і вантажівки

Півсотні людей загинули в Демократичній республіці Конго в результаті масштабної дорожньо-транспортної пригоди.

Повідомляється, що трагедія сталася в понеділок, 24 грудня, в місті Кисанту, яке знаходиться в 200 кілометрах від столиці країни Кіншаси.

За попередньою версією правоохоронців, причиною ДТП стало перевищення швидкості.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Згідно з даними попереднього розслідування, зіткнення було лобовим.

Місцева влада прогнозує зростання числа жертв, так як в результаті ДТП декілька чоловік знаходяться в критичному стані.

Нагадаємо, Нічне ДТП закінчилося смертю водія: ожеледиця, бетонна плита і боротьба за життя пасажира

У вівторок, 25 грудня, в селі Лісний Хлібичин Коломийського району Івано-Франківської області сталася смертельна авария. Авто влетіло в бетонну огорожу. У відомстві розповіли, що аварія на трасі сталася близько 03:30. За кермом автомобіля Opel Vectra перебував 23-річний хлопець. Він не врахував дорожню обстановку та виїхав за межі проїжджої частини і влетів на швидкості в бетонну огорожу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Машина з дітьми вщент: в жахливому ДТП загинули двоє, смерть викинула на зустрічну

Аварія сталася близько половини четвертого дня недалеко від с. Дениші на Житомирській трасі. У поліції Житомирщини повідомили, що 41-річний киянин, керуючи легковим автомобілем марки "Опель Астра", з невідомих причин вискочив на зустрічну смугу, де лоб протаранив автомобіль ВАЗ. Удар був настільки сильним, що пасажир ВАЗа загинув на місці.

Також "Знай.uа" писав, що Півсотні авто перетворилися в криваво-металеве місиво: смертельна ДТП сколихнула світ

На одній з доріг сталася масштабна автокатастрофа, в якій загинули вісім осіб та не менше десяти поранених. Сім з восьми загиблих - жінки. Серед постраждалих, досі багато з них перебувають у критичному стані. ДТП сталося за участю 50 автомобілів