Росіяни бурхливо обговорюють скандальний проект нового пам'ятника, який незабаром має з'явитися у Єкатеринбурзі.

Про це пише Рoliteka з посиланням на відповідні повідомлення у соцмережах.

У повідомленні йдеться, що у російському Єкатеринбурзі незабаром з’явиться пам’ятник, який сміливо може претендувати на антишедевр.

Це буде пам’ятник пельменям, а поставить його екс-генерал "ЛНР" Роман Шадрін, розповів у Facebook житель РФ Павло Пряників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто окремо зупинитися на особистості креативного "еленерівца". Це не хто-небудь, а аж колишній так званий "заступник міністра МГБ ЛНР", який збудував запаморочливу кар’єру – з "високопоставленого чиновника" гордої "республіки" до директора парку культури і відпочинку в Єкатеринбурзі, що ліпить пам’ятник пельменів.

Павло Пряників зазначив, що в розпал "русской весны" на Донбасі так званий "замміністра" відзначився численними скандальними спічами:

"Мене дивує загальна інфантильність чоловічої половини Донбасу. Запитуємо його, чому не йдеш воювати, це твоя земля? А він лежить на дивані або йде в забій в шахту і каже: "А навіщо це мені?"

Донбас
Донбас

Окрім того він зазначав, що з українців за роки незалежності "зробили зомбі".

"Якщо ми програємо, то нам почнуть робити щеплення комплексу ущербності. І підручник історії хто нам напише? Джордж Сорос. Спочатку жуйкою, кока-колою заманять. Потім підуть блакитні, рожеві, скажуть про них: "Бачите, як це класно". Почнемо ходити в стрінгах. Потім дозволимо наркоту. Подумаєш, марихуана в Голландії: накурено і бігають на ковзанах. Наступний етап – дозволять їздити вчитися в Європу. Якщо людина поїде вчитися туди, то підхопить цю думку. Заманять халявою, а потім скажуть, що ви не потрібні. Нам потрібен ваш життєвий простір. І ми будемо рабами. Росіян поставлять на коліна", – лякав жителів "ЛНР" одіозний Шадрін.

бойовики ДНР
бойовики ДНР

Жителі Єкатеринбурга активно обговорили анонсований "арт-проект" у мережі.

"Пельмень цей якийсь дивний – на капелюх схожий?", "Що вони там в ЛНР можуть знати про уральські пельмені!", "На талібанський шапокляк схоже", "Фу… яка вульгарна гидота", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, у мережі опублікували свіжі фото окупованого російськими зайдами Донецьку, які яскраво свідчать про тотальний занепад життя міста.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у окупованому Донецьку спостерігається тотальний занепад, навіть громадський транспорт знаходиться у настільки плачевному стані, що на ньому по-справжньому страшно їздити.

Також Знай.ua писав про те, що на території окупованої Макіївки (Донецька область) місцеві мешканці масово труяться неякісною водою – причина у збоях системи дезінфекції.