Знаменитий актор Джонні Депп відвідав клініку для онкохворих в Парижі. Знаментість прийшов у госпіталь при інституті Кюрі в образі героя фільм "Пірати Карибського моря" Джека Горобця.

Фото з Джонні Деппом в образі пірата з'явилося на офіційній сторінці клініки в Instagram.

"Сьогодні ввечері, Джек Горобець, найвідоміший з усіх піратів, зробив несподіваний візит до дітей та підлітків нашої педіатричної служби! Чудовий подарунок через два дні після Різдва, що радує всіх: дітей, дорослих, пацієнтів, сімей, вихователів, лікарів та дослідників. Величезне спасибі Джонні Деппу за його час, його енергію, комфорт і прихильність до найбільш крихких", - йдеться в підписі до публікації.

Відомо, що артист в першу чергу приділив увагу маленьким пацієнтам, для яких його поява в стінах лікарні було справжнім подарунком.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше актор не раз зізнавався, що добряче стомився від улюбленого глядачам образу пірата. Однак він незмінно надягає його, коли його запрошують на зустрічі з хворими дітьми.

Нагадаємо, що 8-річний школяр зробив неймовірне для онкохворих дітей. Його вчинок – приклад для кожного. Томас почав відрощувати волосся, щоб потім зробити з них перуку для хворої на рак дівчинки.

Раніше Знай.ua повідомляв, колишня Джонні Деппа присвятила Києву чуттєву пісню. Французька співачка і актриса Ванесса Параді випустила новий альбом Les Sources. Це перша платівка співачки з часів Love Songs (2013). У реліз увійшли 12 треків. Другим номером в альбомі йде пісня Kiev.

Також "Знай.uа" писав, 28-річна Емі Редхед вирішила відмовитися від хіміотерапії, заявивши, що хоче прожити свої останні дні, як можна здоровіше і красивіше.