Користувачі інтернету висміяли пророкування Ванги, про яке розповіла акторка Олена Проклова.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, акторка зазначає, що вперше потрапила до ванги у 16 років. У ході розмови Проклова розповіла, що Ванга повідомила їй дуже багато деталей з особистого життя, а потім напророкувала труднощі у житті.

Проте у кінці все ж підсумувала, що їй судилось таки бути щасливою. Ванга, стверджує актриса, передбачила її двох дітей. Тільки після пологів другої дитини актриса раптом згадала, що віщунка просила її повернутися, щоб почути щось важливе.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вже наступного разу вона приїхала до Ванги у далекому 1995 році, для того щоб подякувати віщунці за надану раніше допомогу. При новій розмові Ванга попросила Проклову нікому нічого говорити цілих 25 років, а все розповісти лише у тому випадку, якщо все збудеться.

Оскільки, за словами Проклової, достатня кількість років вже минула, а всі попередні передбачення Ванги збулися, актриса вирішила розповісти про пророцтво.

Зокерма, під час розмови Ванга нібито заговорила про майбутнє Росії. За словами Ванги саме "великий князь Володимир" поведе Росію у світле майбутнє та перетворить її у наддержаву.

"Пройде рік, ти зможеш говорити всій Росії, що також і землі Росії повернуться додому, як птахи вилітають з гнізда, а потім збираються в зграю. Стане Росія сильнішою і міцнішою, і буде ще краще, пахнути буде як сад. Володя, Володя поведе Росію . Князь Володимир – з ним важко буде і стабільно, а потім розквітне … Перехід на високий рівень … Нехай сусіди її тримаються", – записала актриса.

Проте користувачі мережі відразу ж піддали сумніву такі слова акторки. У мережі відразу ж висловили припущення, що це це звичайна піар-акція.

"Думаю це спецслужби президента запропонували Прокловій зробити це "сенсаційне" визнання через 25 років – і сама заробить, і президенту рейтинг підніме. Зауважте – свідків не було, ніхто не чув, і таємницю цю вона тримала 25 років. Думаю тепер з’явиться багато інших людей, яким Ванга довірила таємницю і просила мовчати 25 років. А, до речі, яку таємницю нам повідала Проклова? Що за князя Володимира Росія буде процвітати? Ну ми про це вже 25 років чуємо", – зазначив один з користувачів.

"Народ реально тримають за дебілів. Не знають яку маячню вливати у вуха обдуренного народу через зомбоящик", – категорично написав ще один користувач.

Нагадаємо, Путін забрехався про "диво-ракети".

Як повідомляв "Знай.ua", Росія перехопила літак США над Чорним морем.

Також "Знай.ua" писав, що Великобританія пробачила Росії Скрипалів.

Прес-конференція Путіна. Президент відповів Цимбалюку