В Німеччині водій авто потрощив ворота, в'їхав в зону обслуговування літаків. Поліція затримала водія.

Інцидент стався в аеропорту німецького міста Ганновер вчора, 29 грудня. Всі рейси змушені були скасувати у зв'язку з подією. Про це повідомляє поліція Ганновера в Twitter.

У повідомленні йдеться, що інцидент стався в 15:40 за місцевим часом.

Відомо, що водія затримали правоохоронці. Було це зроблено навмисно, або водій просто не впорався з керуванням, поки невідомо.

Тим не менш, всі рейси з аеропорту Ганновер-Лангенхаген скасовані.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, аеропорт не приймає інші літаки з-за розслідування інциденту.

Нагадаємо, Озброєний до зубів студент випадково попався копам: результати обшуку шокували українців

Під час затримання студента одного з місцевих вузів, в його рюкзаку копи виявили гранати. Також, при обшуку квартири, де він проживав, поліцейські знайшли цілий арсенал зброї.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Вибух автобуса в Єгипті: силовики відправили на той світ 40 бойовиків

В Єгипті ліквідували 40 терористів, які, ймовірно, брали участь в підриві туристичного автобуса в Каїрі. Терористів ліквідували сили безпеки Єгипту в ході рейдів, які були спрямовані проти трьох підозрюваних в укритті терористів. Також наголошується, що ліквідовані терористи планували теракти під час різдвяних свят.

Також "Знай.uа" писав, що "Жовті жилети" штурмують дачу Макрона: подробиці

За даними видання, мер комуни Бормашини-ле-Мимоса, де знаходиться літня резиденція французьких президентів Форт Брегансон, повідомив, що 40 "жовтих жилетах" зробили символічну спробу штурму будівлі. Також стало відомо, що мітингувальники заявили, що через кілька днів сюди повернуться знову, щоб продовжити протестні акції. При цьому правоохоронці були готові до такого повороту, так як заклик штурмувати резиденцію був опублікований в соціальних мережах. Представники протестної акції стверджують, що Макрон "апріорі незаконно зайняв будівлю".