Мельбурнська компанія Helio, яка працює на підставі австралійської кредитної ліцензії (ACL), вирішила видавати кредити під кріптовалюту.

Helio, що працює під наглядом Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (ASIC), згодна прийняти у вигляді застави чотири види кріптовалют.

Біткоїн
Біткоїн

В даний момент в якості застави компанія приймає биткоїни (BTC), ефір (ETH), лайткоїни (LTC) та ріпли (XRP), пропонуючи кредити на термін до 48 місяців зі ставкою від 17 до 24 відсотків, в залежності від вартості застави.

Клієнти зможуть вибрати між 30, 40 і 50 відсотками відношення кредиту до вартості (LTV). Наприклад, кредит у 10’000 австралійських доларів з 30-відсотковим LTV вимагає від клієнта заставу у вигляді 7,19 BTC в якості забезпечення. У даному випадку АТР становитиме 17 відсотків, а платіж на місяць — 350 австралійських доларів (приблизно 250 доларів США).

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Біткоїн все? Криптовалюта видає передсмертні зітхання, люди рвуть волосся на голові

Вартість кріптовалюти біткойн (Bitcoin) опустилася нижче 4 тисяч доларів. Це відбулося вперше з вересня 2017 року. Про це свідчать дані порталу CoinMarketCap, повідомляє УНН.

станом на 8:45 Києву вартість кріптовалюти становила 3 728 доларів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Біткоїн-мільйонер обрушив грошовий дощ на голови перехожих: відео

Житель Гонконгу Вонг Чінг скинув з крыши мільйони гонконгських доларів на голови простим жителям. Хлопцю всього 24 роки, проте він вже встиг сколотити настільки серйозне стан, що зміг дозволити собі викинути на вітер 100 мільйонів гонконгських доларів, що в перерахунку на долари США – близько $12,8 млн. За визнанням самого Вонга, він зробив це заради популяризації биткоина і залучення людей в криптоиндустрию.

У криптовалютной середовищі Вонг Чінг відомий під псевдонімом Mr. Coin. Про подію розповіла у своєму Twitter криптоэнтузиаст і журналіст з Китаю Міа Там.

Також Знай.uа" писав про те, що Чому банки не будуть працювати з криптовалютой: названо вагомі причини

Багато гіганти банківської індустрії готові працювати з криптовалютами, але є одна заковика, їх зупиняє правова невизначеність в цій сфері. Про це розповіла голова Coriolis Technologies Ребекка Хардінг. Передає Хвиля.