У Таїланді з 27 по 29 грудня в дорожньо-транспортних пригодах загинуло 182 людини, постраждали ще 1690.

Про це в неділю, 30 грудня, повідомила газета Bangkok Post.

За три дні новорічних свят відбулося 1633 аварії, але це не менше ніж за аналогічний період минулого року – тоді було 1702 випадку.

Поширені причини ДТП: водіння в нетверезому вигляді і значне перевищення швидкості. У більшості випадків аварії траплялися за участю мотоциклістів. Найбільша кількість смертельних ДТП зафіксовано в північно-східній провінції Кхон Каен, а більшість постраждалих – в Чіангмае.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На третій день новорічних свят правоохоронцями затримано 165 тисяч порушників правил дорожнього руху. Причому понад 45,6 тисяч мотоциклістів оштрафовано за водіння без шоломів. Крім того, близько 42,6 тисяч водіїв їздило без водійських прав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що першою державою в Південно-Східній Азії, яка офіційно визнала марихуану медичним сировиною, став Таїланд. Відомо, що уряд країни прийняв таке рішення, для використання канабісу в медичних цілях. Варто також відзначити, що наркотичні речовини залишаються незаконними і заборонені в більшій частині Південно-Східної Азії. Торговці марихуаною можуть бути піддані страти в Сінгапурі, Індонезії та Малайзії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", третя ракетка України і 58-я ракетка світу Даяна Ястремська виступить на турнірі серії WTA International в Хуахіні (Таїланд). Турнір з призовим фондом 250 тисяч доларів пройде на хардовому покритті з 28 січня по 3 лютого 2019 року. Українка займає дев'яте місце серед всіх учасниць основної сітки. Перша в списку - іспанка Гарбинье Мугуруса, 18-а в рейтингу WTA.

"Знай.uа" писав, посольство України в Таїланд повідомило, що тайський уряд дійсно прийняв рішення про скасування візових вимог для українців, які прибувають в країну з туристичною метою, на термін до 30 діб.