Королівське подружжя принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися подробицями про те, як їхня сім'я зустріла Різдво.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Про це пише People.

Повідомляється, що діти подружжя - принц Джордж і принцеса Шарлотта очікували різдвяних свят, адже під їх ялинкою було багато подарунків. Тому діти прокинулися о 5 годині ранку, щоб розпакувати всі скриньки. Це здивувало герцогів Кембриджських, адже їх нащадки ще жодного разу так рано не прокидалися.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Після різдвяного застілля принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали ранкове богослужіння в церкві Святої Магдалени, що в Норфолку. Саме там герцоги поспілкувалися з британцями, які поцікавилися, коли Шарлотта і Джордж розпаковували свої подарунки.

Нагадаємо, Кенсінгтонський палац, мабуть, мав один із найяскравіших років. Всього за 12 місяців королівська родина може згадати чимало подій, які запам'ятаються всьому світу.

Напередодні Нового року Кенсінгтонський палац вирішив по-особливому підвести підсумки. Представники Єлизавети ІІ опублікували відео найяскравіших моментів, які стались у 2018 році. До ролика ввійшли офіційні поїздки королівської родини, розкішне весілля принца Гаррі та Меган Маркл, кадри зі вагітною герцогинею Кембриджською, перший вихід принца Вільяма та Кейт Міддлтон з новонародженим Луї, святкування дня народження Її Величності.

Як повідомляв раніше Знай.ua, до новорічних свят залишилося зовсім трохи, а це саме той чарівний час, коли всі сім'ї прагнуть возз'єднатися за одним столом.

У кожній сім'ї є свої традиції, яких вони дотримуються з року в рік. Такі є і британських монархів, які намагаються жити за королівськими правилами. Передає Clutch.

Королева Єлизавета починає готуватися до Різдва ще з літа. Кожен рік королева відправляє приблизно 750 новорічних вітальних листів родичам, друзям, партнерам по бізнему. Вона витрачає на це багато часу, але всім цим людям, мабуть, приємно.

Також Знай.ua писав про те, що герцог і герцогиня Кембріджські Принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися тим, як зустріли Різдво, повідомляє People.