Знаменита російська співачка Алла Пугачова привітала своїх фанів з Новим роком. Вона заявила, що росіяни хочуть жити в мирі та без воєн.

Про це вона написала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"З наступаючим Новим роком. Ми всі діти Росії хочемо жити під мирним небом. Дідусь Мороз,визволи нас від воєн і брехні, від гріховної гордині і помилкових амбіцій. Хай завжди буде мам, хай завжди буде тато, хай завжди буде мир", — написала Пугачова.

Прихильники Алли Пугачової розцінили таке повідомлення, як пряме послання Путіну. "Прекрасні актуальні слова з глибоким сенсом", "Пдписуюсь під кожним словом", - написали користувачі мережі в коментарях під дописом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно президент країни-агресора Володимир Путін підписав закон, за яким зможе обирати категорії громадян, щоб надати їм громадянство своєї країни за спрощеною схемою. Зазначається, що нове рішення прийнято спеціально під Україну.

Нагадаємо, що Російська Федерація нахабно просить членів Європейського союзу "не вчити" її. У зовнішньополітичному відомстві підняли бурю невдоволення через вимоги німецького і французького лідерів Ангели Меркель та Еммануеля Макрона відпустити українських моряків і забезпечити вільне судноплавство в Керченській протоці.