В Австралії поліція запідозрила чоловіка у вбивстві через крик та фразу "Чому ти не вмираєш". Насправді він кричав на павука. Про це пише The Guardian.

В австралійському місті Перт перехожий почув крики чоловіка "Чому ти не вмираєш" на тлі дитячого плачу і викликав копів. Поліцейські приїхали на виклик і пішли з’ясовувати, що сталося. Вони знайшли чоловіка, який безуспішно намагався вбити павука кілька годин.

Виявилося, що чоловік боїться павуків і тому намагався вбити членистоногого у себе вдома. Павук вислизав протягом кількох годин, тому чоловік почав серйозно нервувати. Він вибачився перед поліцією через те, що завдав клопоту копам.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали, що в італійському місті Вогера українка померла у віці 12 років. Вона випала з балкону другого поверху.

Інцидент стався перед Новим роком. Українка померла практично відразу. Місцева поліція з'ясувала, що дівчинка була вдома сама. Швидка і поліція були викликані відразу ж. Це зробили мешканці будинку на вулиці Белліні. Вони почули шум удару з боку двору, вийшли і помітили дитини, який лежав на асфальті.

Наголошується, що українка ще дихала після того, як впала.

Також раніше ми писали, що на передодні Нового року в українських містах відбулися рядкривавих злочинів.

Про вбивства, які відбулись в останні дні 2018 року і в саму новорічну ніч, повідомив перший заступник голови Національної Поліції В'ячеслав Аброськін. Підозрюваних у цих страшних вбивствах затримано.

Зокрема, в Нікополі Дніпропетровської області поліцейським знадобилось трохи менше доби для того, щоб затримати злочинця, який вчинив пограбування і вбивство 48-річної жінки. Ним виявився 50-річний місцевий житель. Життя жінки він оцінив в ноутбук і мобільний телефон.

Як повідомляв портал Знай.ua, п’яний поліцейський на “євробляхах” на смерть збив дівчину.

Як повідомляв портал Знай.ua, у передноворічний день у Вінниці стався страшний злочин – вбито цілу сім'ю.

Також Знай.ua писав, 27 грудня в Івано-Франківську жорстоко побили 71-річного голову Всеукраїнського братства ОУН-УПА.