В Росії в одному з гуртожитків в ході так званого «посвячення в студенти» жорстоко побили первокурсника.

Про це повідомляють журналісти «Фраза». Вони стверджують, що користувач Facebook Дмитро Сергійович виклав на своїй сторінці ролик.

У ньому показується, як роздягненого хлопця «старожили» гуртожитки б'ють ногами до втрати свідомості.

При цьому користувач Володимир Петров зазначив, що такий ритуал - нібито ігровий, і ніхто ні над ким не знущається .всі задоволені.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

«Це ж не старші знущаються над молодшими. Терпила прийняв правила гри, йому розповіли, що він послухав і варто отримує, навіть руки не підняв. Йому начебто навіть подобається», — пише Петров.

Але більшість користувачів негативно відреагували на інцидент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україні набув чинності закон № 2300-VIII, розповсюджує підтримку держави при отриманні освіти на всіх учасників бойових дій, їхніх дітей, а також осіб з інвалідністю, придбаної під час війни. Згідно з документом, держава надає підтримку для отримання профтех - і вищої освіти як у державних, так і комунальних навчальних закладах для учасників бойових дій, їхніх дітей, а також осіб з інвалідністю внаслідок війни та прирівняним до них особам (до закінчення навчання або досягнення 23-річного віку).

Як повідомляв портал "Знай.uа", кілька тисяч студентів, які не пройшли Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) в минулому році ризикують вилетіти з технікумів і коледжів. Приміром, в кожному з коледжів Львівщини таких від семи до 20 студентів (а це ціла група), зараз вони в підвішеному стані. Їм дали останній шанс – перескласти тестування в 2019 році, в іншому випадку – на виліт.

"Знай.uа" писав, що в Харкові дві іноземні студентки стали жертвами загадкового і крижаного душу вбивства. Їх тіла з ознаками насильницької смерті правоохоронці знайшли в квартирі будинку по вул. Валентиновской. В поліцію звернувся 19-річний хлопець, який попросив знайти його подруг, які навчалися з ним на другому курсі університету.