Президент США Дональд Трамп використав слоган з відомого телесеріалу "Гра престолів".

Трамп опублікував фото на своїй особисті сторінці в соціальній мережі Instagram, у якому є напис "The Wall Is Coming" ("Стіна близько"). Таким чином президент Америки зробив фотоколаж про будівництво стіни від мігрантів на кордоні з Мексикою. Слоган написаний фірмовим шрифтом із серіалу.

Фотографія супроводжувалася відомим слоганом телесеріалу "Гра Престолів" - "Winter is coming" ("Зима близько"). Трамп раніше також використовував цей слоган. У листопаді минулого року президент Америки анонсував запровадження нових жорстких санкцій проти Ірану, написавши "Санкції близько".

Після цього компанія HBO, яка знімає серіал, попросила не використовувати її товарні знаки в політичних цілях.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користувачів соцмережі обурив такий допис. "Обама, де ти?", "Тобі справді потрібна допомога", "Божевільний чоловік, який контролює США", - написали вони у коментарях.

Раніше президент Америки схвалив один з варіантів конструкції сталевого бар'єру, який може з'явитися на кордоні з Мексикою. Він зазначив, що даний проект конструкції гарний і ефективний. Крім того, Трамп запевняє, що будівництво прикордонної стіни в результаті заощадить для США мільярди доларів в місяць. А її зведення буде здійснюватися швидкими темпами.

Нагадаємо, Трамп познущався над мексиканцями: щоб могли бачити крізь стіну. Лідер США дав волю висловлювань та знущанням в Twitter.

Як повідомляв "Знай.uа", президент США Дональд Трамп звинуватив представників Демократичної партії у масових смертях дітей та дорослих на кордоні з Мексикою.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що в російських ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін відправив президенту США Дональду Трампу лист з новорічними привітаннями.