Президент США Дональд Трамп звинуватив представників Демократичної партії у масових смертях дітей та дорослих на кордоні з Мексикою.

Про це він написав у твіттері.

Зокрема, Трамп переклав всю відповідальність на представників Демократичної партії, адже вони нібито ведуть "жалюгідну міграційну політику", яка дозволяє думає мігрантам, що вони з легкістю можуть опинитись у США.

"Діти, в'їзд яких розглядався, були дуже хворі, коли їх передали прикордонному патрулю", - написав Трамп.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того президент США додав, що вкрай необхідно побудувати стіну на кордоні з Мексикою.

Разом з тим варто відзначити, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп провів телефонні переговори з головою КНР Сі Цзіньпіном про майбутній угоді щодо торгівлі.

Дональд Трамп написав, що у нього "відбулася тривала і продуктивна розмова з головою КНР Сі Цзіньпіном".

У повідомленні говориться, що "Справа просувається дуже добре. Якщо угода буде укладена, то буде всеосяжною і охопить усі спірні питання".

Крім того варто відзначити, що президент США Дональд Трамп не віддавав офіційного розпорядження чи наказу на виведення американських військ з Афганістану.

"Президент Трамп не прийняв рішення про припинення військової присутності США в Афганістані і не віддавав наказів Міністерства оборони розпочати процес виведення американських військових з Афганістану", - підкреслив спікер.

Наразі вже відомо, що Білий дім порівняно нещодавно видав офіційний прес-реліз стосовно виведення військ, попри те, що у ЗМІ вже доволі давно обговорювався подібний маневр.

"Офіційну заяву Білого дому щодо Афганістану була офіційно оприлюднена більш ніж через тиждень після того, як в ЗМІ з'явилася інформація, що в Пентагоні ведуться обговорення про виведення приблизно половини військ з Афганістану", - зазначає видання.

Більше того варто відзначити, що канікули вже почалися, новий рік близько. Однак, за часткове припинення роботи уряду, за так званий "Шатдаун", відмовилися голосувати у Палаті представників США. Політики дуже рідко шукають легкі шляхи.

Секретар також розповів, що оскільки палата представників очікує рішення сенату щодо бюджету, то всім членам будуть надіслані повідомлення про майбутнє голосування за 24 години.

"Будь ласка, слідкуйте за оновленнями інформації", - нагадав Скеліс.

Нагадаємо, Обама назвав найкращі книги, фільми та пісню року.

Як повідомляв "Знай.ua", військовий літак Трампа увірвався до Криму.

Також "Знай.ua" писав, що Пентагон показав дорожню карту по виведенню військ з Сирії.

Велике переселення народів: чим небезпечний наплив мігрантів